Del
Vælg mellem 2 sommerhuse
Emne nr.: 160-B4040

I beslutter selvsagt selv, hvordan I vil anvende tiden i jeres sommerhus. Alle muligheder er på bordet. Det er helt op til jer, om det primært er oplevelser og udflugter eller ren og skær afslapning i sommerhuset, I foretrækker.

Uanset hvilket sommerhus med luksus indretning du beslutter dig for, kan familien se frem til nogle dejlige dage sammen. I får adgang til jeres helt egen poolafdeling og naturligvis også let adgang til de ferieoplevelser, der venter omkring Stauning.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Fiskerbåde, badestrande og uberørt natur - området ved Stauning har de optimale betingelser for, at børnefamilier kan få en skøn ferie i maritime omgivelser.

I den vestjyske natur rundt om Stauning ligger der mange små spændende kirker, som man bør kigge nærmere på.

Et besøg på Vikingemuseet i Bork Vikingehavn er en helt særlig oplevelse og fornøjelse for hele familien.

Skjern by er et godt sted at ose og shoppe.

Næsten som små elverhuse i et eventyr ligger tre små "Esehuse" ved den sydlige ende af Ringkøbing Fjord lige nord for Nymindegab.

Prisgaranti - luksus sommerhus stauning

Når du vælger at booke et sommerhus hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er nogen af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores kontrol af konkurrenternes priser, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Summen overføres ganske enkelt til din konto.

Kundeservice - luksus sommerhus stauning

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle krav vedrørende din søgning efter "luksus sommerhus stauning", er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.