Del
Vælg mellem 2 sommerhuse
Emne nr.: 090-25767

Når I bestemmer jer for at vælge et sommerhus som udgangspunkt for jeres ferie, kan I glæde jer til en skøn blanding af ferieoplevelser, udflugter, tid til hinanden og ren afslapning i jeres udvalgte sommerhus.

Du går aldrig galt i byen, når du vælger at booke et sommerhus med luksus indretning. Med fri adgang til jeres helt egen swimmingpool, når som helst det passer jer, venter der jer mange dejlige timer sammen.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Den fantastiske ferieø Læsø ligger i det nordlige Kattegat, og har et vidunderligt naturlandskab, charmerende havne, traditionelle bygninger og hvide sandstrande.

Læsø Saltsyderi er en rekonstrueret landsby, hvor man kan opleve, hvordan Læsøs berømte salt udvindes.

Strandområdet Stokken befinder sig i den sydvestlige del af ferieøen. I kan kun nå strandområdet, hvis I går gennem ca. 50 meter havvand. Dette strandområde er meget populært blandt kite- og windsurfere.

I Vesterø og Østerby ligger Læsøs to havne. Det er en helt speciel oplevelse at se fiskerne, der gør udstyret og kutteren klar til en dag på havet.

Det besøgsværdige kulturhistoriske Læsø Museum forener forskellige af ferieøens seværdigheder. Blandt disse seværdigheder er bl.a. museumsgården På Lynget, det bemærkelsesværdige friluftsmuseum, malerikollektioner og øens sidste vindmølle. Museet huser også det traditionelle Hedvigs Hus, der forklarer livet på Læsø i år 1850. Museet tæller også hummerhytten nær Horneks Odde, en fiskekutter samt museumshuset i Byrum.

Vesterø Havn Strand er ideel til børnefamilier, da vandet er lavt og der findes toiletter. Stranden er kendetegnet ved en charmerende placering gennem de høje klitter.

Prisgaranti - luksus sommerhus på læsø

Uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for at leje, er du selvfølgelig dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Det betyder kort og godt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, der er lavere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Beløbet bliver helt enkelt overført til din konto.

Kundeservice - luksus sommerhus på læsø

Hvis du har spørgsmål eller særlige behov i forbindelse med din søgning efter "luksus sommerhus på læsø", er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.