Del
Vælg mellem 606 sommerhuse
Emne nr.: 306-ES9746.430.2

Du kan være sikker på, at I får en skøn ferie på første klasse i det luksussommerhus med luksus indretning, du bestemmer dig for at booke. Med fri adgang til jeres egen pool og naturligvis også til de ferieoplevelser, der venter jer omkring Alicante, venter der nogle skønne dage.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Alicantes museer er som skabt for kunstinteresserede feriegæster, mens badegæster kan slappe af ved de fortryllende strande og nyde det lækre valenciske køkken på strandpromenaden.

I Alicantes opland troner bjergkæden Sierra del Cid. Her kan naturelskere iagttage de berømte Aleppofyrretræer og udforske vandrestien Camino del Cid.

Som badegæst på udkig efter klart havvand og en række strandbarer, er den palmeomkransede Playa de la Albufereta et oplagt udflugtssted.

På borgen Saint Ferdinand, der i 1817 blev bygget som værn mod franske tropper, kan besøgende i dag opleve en storslået udsigt over kysten og Alicante by.

Særligt iøjnefaldende er Casa Carbonell. Huset er opført i 1920 og med dets strålende hvide fassade betegnes det af mange besøgende som Alicantes smukkeste bygning.

Prisgaranti - luksus sommerhus alicante

Alle luksussommerhuse, som udlejes gennem Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer et luksussommerhus du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver helt enkelt indsat på din konto.

Kundeservice - luksus sommerhus alicante

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov vedrørende din søgning efter "luksus sommerhus alicante", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.