Del
Vælg mellem 600 sommerhuse
Emne nr.: 306-ES9746.430.2

Når du har besluttet dig for, at den næste ferie skal være noget ud over det sædvanlige, er det oplagt at vælge en feriebolig med luksus indretning. Her er god plads til alle, og så får I jeres helt egen pool.

Når I vælger at vælge en feriebolig som udgangspunkt for jeres ferie, kan I glæde jer til en skøn blanding af ferieoplevelser, udflugter, tid til hinanden og ren afslapning i jeres foretrukne feriebolig.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Alicante er ikke bare et vigtigt dyrkningsområde for vin. Med sine mange museer og velplejede parker lokker byen besøgende til fra nær og fjern. Her finder familien flade strande og naturelskerne har mulighed for at gå på opdagelse og udforske de imponerende Canelobre-grotter.

En vigtig fest i Alicante er Hogueras de San Juan, der afholdes den 24. juni. Begivenheden minder om Skt. Hans med bål og afbrænding af sjove figurer og billeder. Aftenen slutter med et stort festfyrværkeri.

Særligt iøjnefaldende er Casa Carbonell. Huset er opført i 1920 og med dets strålende hvide fassade betegnes det af mange besøgende som Alicantes smukkeste bygning.

Selvom det ikke er december, er krybbespilsmuseet i Alicante et besøg værd - især hvis man interesserer sig for krybbespil og andre religiøse kunstværker.

Direkte ved Alicantes bugt ligger El Palmeral, en af de flotteste parker i miles omkreds. Som navnet antyder, vokser her de smukkeste palmer. For dem som vil, kan en bådtur på søen anbefales.

Prisgaranti - luksus feriebolig alicante

Uanset hvilken feriebolig du beslutter dig for at, er du selvfølgelig dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer en feriebolig, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Summen indsættes simpelthen på din konto.

Kundeservice - luksus feriebolig alicante

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige krav i forbindelse med din søgning efter "luksus feriebolig alicante", er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.