Del
Vælg mellem 3 sommerhuse
Emne nr.: 313-IT5100.100.3

Drømmen om en villa med pool kan nemt blive til virkelighed her på siden. Forklaringen er, at her finder du et stort samlet udvalg af skønne villaer med pool.

Uanset hvilken villa med swimming pool, du beslutter dig for, kan hele familien roligt begynde at glæde sig til et ophold i rammer, der ligger langt ud over det sædvanlige.

En swimming pool er den definitive luksus, man kan få i en villa. De findes i mange forskellige størrelser, der passer til antallet af gæster i de forskellige villaer. Du kan imidlertid være helt sikker på, at børnene vil elske at muntre sig i poolen - uanset hvilken villa du vælger.

Når I vælger at vælge en villa som udgangspunkt for jeres ferie, kan I glæde jer til en skøn blanding af ferieoplevelser, udflugter, tid til hinanden og ren afslapning i jeres foretrukne villa.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Levanto tilbyder sine gæster den perfekte blanding af bjerge og hav. Levanto byder også på en lang strand og gode udflugtsmuligheder - blandt andet til storbyen Genua.

Kunstkendere skal besøge kirken Santissima Annunziata med italinske mesterværker fra det 16. og 17. århundrede.

Levantos borg blev bygget i det 12. århundrede og giver et godt indblik i, hvordan bymuren så ud tilbage i middelalderen.

Kirken Sanctuary N.S. di Roverano i Carrodana tæt på Levanto imponerer besøgende med sine smukke lysekroner og marmorvægge.

En badebugt i en naturskøn kulisse finder I ved Porto Pidocchio. Vandet er krystalklart og på stranden kan du skylle saltvandet af i en af de gratis brusere. Her finder du også en håndfuld hyggelige strandbarer.

Prisgaranti - levanto villa pool

Når du vælger at booke en villa hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer den villa du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen. Summen bliver helt enkelt overført til din konto.

Kundeservice - levanto villa pool

Hvis du har spørgsmål eller specielle krav vedrørende din søgning efter "levanto villa pool", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.