Del
Vælg mellem 16 sommerhuse
Emne nr.: 356-ES-29620-26

Når det er en blanding af ferieoplevelser og afslappende timer i fred og ro, der står øverst på familiens ønskeseddel til ferien, er der ikke noget, der kommer op på siden af en villa.

Lej en villa på afbud

Her på siden kan du altid se det største udvalg af villaer på afbud. Antallet af last minute villaer varierer i løbet af året. Når der er 28 dage eller mindre til en given ankomstdato, sker det af og til, at lejeprisen på en villa bliver sat ned. Der er ingen eksakte regler for, hvornår sådan en last minute rabat opstår. Som regel sker det dog i forbindelse med pludselig opstået sygdom eller en anden uforudset begivenhed, som indtræffer få dage, før en gæst skulle være ankommet tilen villa.

last minute villa malaga - hvor meget kan jeg spare?

Du vil altid spare mindst 10 procent af lejeprisen, men ofte vil besparelsen være langt større. Prisnedslag på 20 og 30 % er ikke usædvanlige, og af og til kan du være så heldig at spare 50 % eller mere af lejeprisen.

last minute villa malaga - hvad gør jeg, hvis der ikke er nogen tilbud i området lige nu?

Hvis du ikke kan finde nogen nedsatte villaer i området i øjeblikket, er der to ting du kan gøre. Hvilken en af dem, du vælger, afhænger af den ankomstdato du kunne tænke dig. Hvis der er 10 dage eller mere til ankomstdatoen, kan du vælge at tage chancen og se, om der skulle dukke et afbud op, sådan at du kan finde en villa. Det er der dog ingen garanti for. Den anden mulighed er, at du kigger på et andet område end det, du oprindelig havde tænkt dig. Jo færre krav du stiller til geografien, jo flere nedsatte villaer vil du få at vælge mellem.

Dit valg afhænger altså af ønsket ankomstdato og af dine ønsker til, hvilket område, din villa skal ligge i. Jo færre ønsker du har, jo flere villaer vil du kunne vælge mellem. På denne måde kan du opnå den størst mulige rabat.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Malaga er ikke bare et besøg værd på grund af sine smukke badestrande - også den gamle bydel, der byder på en hyggelige gågade, er et dejligt sted at slentre med familien.

Hvis I er på udkig efter et sted at bade tæt på byens centrum, så er Playa de la Malagueta det oplagte valg. Stranden er ikka bare blandt Malagas smukkeste, den har også en speciel fortid. Stranden blev nemlig kunstigt anlagt allerede i det 17. århundrede.

En af Malagas smukkeste udsigter har man fra tagterrassen på hotellet AC Malaga Palacio. Med udsigten til havnen og den gamle by for fødderne, kan I lade jer forkæle med kulinariske oplevelser på tallerkenen foran jer.

Et flot udsigtspunkt midt i den indre by er Mirador de Gibralfaro. Toppen af det fine bybjerg nås efter et par hårnålesving og panoramaudsigten over byen og havet kan nydes to forskellige steder fra.

Plaza de la Constitucion ligger i hjertet af Malaga. Gennem flere århundrede har forfatningspladsen været byens centrum, allerede i maurisk tid befandt markedspladsen sig her og i dag er den et populært mødested og omdrejningspunkt for arrangementer. Blandt andet finder en traditionel begivenhed sted hvert nytår: Her spiser man 12 vindruer, der symboliserer hvert klokkeslag ind i det nye år.

Imellem Malagas gamle by og havnen strækker Parque de Malaga sig. Her kan I nyde afslappende gåture i dem velholdte park, der er omgivet af palmer, der giver skygge på solrige dage.

En af de centrale bygninger i Malaga er byens tyrefægtningsarena. Den cirkelrunde bygning blev indviet i 1876 og ved siden af arenaen finder man et museum over tyrefægtningens historie.

Prisgaranti - last minute villa malaga

Uanset hvilken villa du beslutter dig for at, er du selvfølgelig dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer en villa, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Summen indsættes simpelthen på din konto.

Kundeservice - last minute villa malaga

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige krav i forbindelse med din søgning efter "last minute villa malaga", er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.