Del
Vælg mellem 76 sommerhuse
Emne nr.: 356-ES-04208-01

Lej en villa med nedslag i leje

På denne hjemmeside vil du når som helst kunne finde det største udvalg af villaer på afbud. Mængden af last minute villaer flyder konstant. Når der er fire uger eller mindre til en ankomstdato, forekommer det somme tider, at prisen på en villa bliver nedsat. Der findes ikke nogen bestemte regler for, i hvilke tilfælde en sådan last minute rabat bliver aktuel. Sædvanligvis sker det imidlertid på grund af akut sygdom eller en anden form for uventet hændelse, som sker umiddelbart før en gæst skulle have påbegyndt sin ferie ien villa.

last minute villa alicante - hvor meget kan jeg spare?

Du sparer til enhver tid minimum 10 % af lejen, men i mange tilfælde vil den besparelse, du får, være væsentligt større. Rabatter på 20 og 30 procent er ikke så sjældne endda, og med mellemrum kan du være heldig at spare 50 procent eller endda mere af prisen.

last minute villa alicante - hvad kan jeg gøre, hvis der ikke findes nogen last minute villaer i området i øjeblikket?

Hvis der ikke findes nogen villaer til nedsat pris i området lige nu, kan du gøre 2 forskellige ting. Hvilken af dem, du bestemmer dig for, er afhængig af den ønskede ankomstdato. Såfremt der er 10 dage eller længere til den ønskede ankomstdato, kan du beslutte at afvente for at se, om der skulle komme et afbud, sådan at du kan booke en villa. Det er der imidlertid ingen som helst form for garanti for. Alternativet er, at du finder et andet område end det, du i starten havde udset dig. Jo mindre ønsker du fremsætter til geografien, jo flere last minute villaer vil der være at vælge mellem.

Dit valg er altså afhængigt af den ønskede ankomstdato og af dine krav til, det område, din villa skal befinde sig i. Jo mindre kræsen du er, jo større en mængde af villaer vil der være at vælge mellem. Således kan du altså få så stor en rabat som muligt.

Med en villa som udgangspunkt for jeres ferie står I på den bedst mulige måde, når det drejer sig om at opleve Alicante. Der er hundrede % frit valg mellem udflugter, ferieoplevelser og ren afslapning i villaen.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Alicante er ikke bare et vigtigt dyrkningsområde for vin. Med sine mange museer og velplejede parker lokker byen besøgende til fra nær og fjern. Her finder familien flade strande og naturelskerne har mulighed for at gå på opdagelse og udforske de imponerende Canelobre-grotter.

En vigtig fest i Alicante er Hogueras de San Juan, der afholdes den 24. juni. Begivenheden minder om Skt. Hans med bål og afbrænding af sjove figurer og billeder. Aftenen slutter med et stort festfyrværkeri.

På Museu de Fogueres finder museumsgæster en stor samling af karnevalsfigurer - alt fra realistiske modeller til fantastiske fabeldyr.

For dem som vil vide mere om Volvo Ocean Race, er der rig mulighed for at lære mere om verdens længste offshore-regatta på museet af samme navn i Alicante.

For familier med småbørn er forlystelsesparken "El Mundo de los Ninos" et kæmpe hit. Her kan de små spille minigolf, springe på trampolin, sejle med båd og meget mere.

Prisgaranti - last minute villa alicante

Når du vælger at booke en villa hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer en villa du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen. Summen bliver helt enkelt overført til din konto.

Kundeservice - last minute villa alicante

Hvis du har spørgsmål eller specielle krav vedrørende din søgning efter "last minute villa alicante", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.