Del
Vælg mellem 20 sommerhuse
Emne nr.: 130-K51451

Du kan altid booke op til 5 uger online. Hvis du har behov for mere end det eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udarbejde en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine behov.

Ring på +45 8724 1270 eller send en mail til info@sommerhus-siden.dk - vi hjælper gerne.

Skal du skilles og har akut brug for tag over hovedet?

Nogle gange kan et endegyldigt brud på et forhold opstå så pludseligt, at den ene part næsten fra det ene øjeblik til det andet finder sig selv i en situation, hvor man ikke har noget sted at bo. Der kan ydermere være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. I den situation er det væsentligt at tage hensyn til, at børnene forsat kan gå i de vante rammer i daginstitution og skole. Med andre ord er der således brug for så hurtigt som muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som det kan lade sig gøre.

Her på siden finder du et enormt udvalg af sommerhuse over alt i Danmark. Du kan uden videre leje dem i en periode på op til 5 uger direkte over nettet. I mange tilfælde er der imidlertid behov for mere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn involveret, ønsker man ofte så få adresseskift, som det nu er muligt. I den situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Næstved i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på +45 8724 1270 eller send en mail til info@sommerhus-siden.dk.

Er du ved at flytte og er fanget mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går og venter på, at jeres nye hus bliver færdigt? Er lejligheden opsagt, inden I kan flytte ind i jeres nye bolig? Det er ikke et problem. Hvis du har brug for langtidsleje i til og med 5 uger, kan du allerede nu booke din midlertidige indkvartering ved Næstved direkte her på Sommerhussiden.dk. Hvis du har behov for en periode på mere end 5 uger, laver vi gerne et uforpligtende tilbud, der imødekommer netop dine behov. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Hjemflytning fra udlandet

Har I været udstationeret i udlandet og er netop flyttet tilbage til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at det bliver muligt for jer at flytte ind i den bolig, I drømmer om? I denne situation er langtidsleje af et sommerhus den oplagte løsning. Hvis du har behov for op til 5 uger, kan du straks booke det sommerhus, du helst vil have her på siden. Hvis du har brug for en længere periode, er det også muligt. Kontakt os nu, så udarbejder vi gerne et uforpligtende forslag til en løsning, der er skræddersyet til præcis din situation.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker, at et nærtstående medlem af familien bliver indlagt til en specialiseret behandling i en anden del af Danmark, end den hvor I bor. Når man har et ønske om at være tæt på under behandlingsforløbet, er et sommerhus en god form for midlertidig indkvartering. Hvis du ønsker hjælp omkring bookingen, eller hvis du har brug for en periode på mere end 5 uger, så sig endelig til. Vi hjælper gerne.

Større skriftlige opgaver der kræver ro

Står du overfor at skulle skrive det speciale eller den hovedopgave, der markerer afslutningen på dit studie? Er du kommet til den afsluttende skriveproces i dit ph.d. forløb? Og synes du, at de hjemlige omgivelser ikke byder på den ro, der kræves for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er nogle uger i et sommerhus en god løsning. Her er der ro til at koncentrere sig om arbejdet, og du får langt mere fra hånden. Du kan til hver en tid booke op til 5 uger direkte over nettet. Hvis du ønsker mere end det, kan det også lade sig gøre. Kontakt os, så laver vi en løsning, der passer lige netop til dig.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt job, eller skal du begynde på en uddannelse i en anden egn af Danmark? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at du kan overtage din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus det oplagte bud på midlertidig indkvartering. Hvis det handler om op til 5 uger, kan du uden videre booke dit sommerhus online. Hvis du har behov for mere end det, laver vi gerne et forslag til en løsning, der matcher netop dine krav. Kontakt os nu.

Filmproduktioner

Står du med ansvar for at finde indkvartering til et større hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en specifik del af Danmark gennem længere tid? Så kan vi hjælpe dig. Med et omfattende udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rigtige partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor lang en periode, det drejer sig om, kan vi finde en løsning. Kontakt os nu på +45 8724 1270 eller send en mail til info@sommerhus-siden.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende tilbud, der matcher dine krav.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har dit firma fået en stor opgave i en anden del af landet end den, hvor I holder til? Og nu skal du i gang med at have fundet et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan opholde sig, mens arbejdet står på? Intet problem. Kontakt os på +45 8724 1270 eller info@sommerhus-siden.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis der skulle være behov for det. Vi har årelang erfaring med denne form for opgaver og har før hjulpet en lang række virksomheder med at indkvartere medarbejdere gennem længere tid. Vi kan udarbejde et tilbud, der imødekommer netop dine behov, både når vi taler om det antal sommerhuse, du skal bruge, og i forhold til hvor lang en periode, der er tale om.

Har uheldet været ude?

Er du ramt af uheld i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver repareret? Er du ansat i et forsikringsselskab og skal finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan bo i en længere periode? Vi har årelang erfaring i at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning mens arbejdet med at reparere skaderne står på.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Skal du i gang med en stor ombygning eller et renoveringsprojekt, der vil betyde, at du i nogle uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor, vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus I nærheden af din bopæl. Du kan booke op til 5 uger online.

Hvis det ikke er muligt at gøre dit projekt færdigt inden for 5 uger, er der råd for det. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du har brug for, og i hvilken del af landet du har brug for et midlertidigt sted at bo. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark.

Husk: Du kan til hver en tid leje et sommerhus op til 5 uger direkte over nettet. Hvis du har brug for mere end det, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at lave en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine krav.

Ring til os på +45 8724 1270 eller send en mail til info@sommerhus-siden.dk - vi er klar til at hjælpe.

Når I vælger at vælge et sommerhus som udgangspunkt for jeres ferie, kan I se frem til en dejlig blanding af ferieoplevelser, udflugter, tid til hinanden og ren og skær afslapning i jeres foretrukne sommerhus.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Den populære ferieby Næstved imponerer med charmerende landskaber, interessante seværdigheder og børnevenlige strande i området.

Børnefamilier kan nyde en masse badesjov i det flade hav ved den brede sandstrand på Enø. Bred et tæppe ud og nyd en hyggelig picnic.

Gå ikke glip af et besøg på Gavnø Slot med sin samling af malerier. På en gåtur gennem den idylliske slotspark kan I besøge sommerfuglehuset.

Besøg Næstved Museum, hvor I bl.a. kan beundre en model af byen fra 1682 samt en legetøjsudstilling.

Vandsportsentusiaster bør også besøge Karrebæksminde. Ud over svømning og dykning har I også mulighed for prøve vandski, windsurfing og kitesurfing.

Prisgaranti - langtidsleje sommerhus næstved

Uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for, er du selvsagt dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Beløbet indsættes helt enkelt på din konto.

Kundeservice - langtidsleje sommerhus næstved

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige behov vedrørende din søgning efter "langtidsleje sommerhus næstved", så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.