Del
Vælg mellem 317 sommerhuse
Emne nr.: 130-K12378

Du kan til hver en tid booke op til 35 dage direkte over nettet. Hvis du har behov for en længere periode eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at lave en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine krav.

Ring på +45 8724 1270 eller send en mail til info@sommerhus-siden.dk - vi er klar til at hjælpe.

Skal du skilles og har akut brug for tag over hovedet?

Ind imellem kan et endegyldigt brud på et forhold komme så pludseligt, at den ene part nærmest fra det ene øjeblik til det andet finder sig selv i en situation, hvor der mangler tag over hovedet. Der kan ydermere være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. Her er det vigtigt at tage hensyn til, at børnene forsat kan gå i de vante rammer i daginstitution og skole. Med andre ord er der altså behov for hurtigst muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som muligt.

Her på hjemmesiden finder du et enormt udvalg af sommerhuse over alt i Danmark. Du kan uden videre leje dem i op til 35 dage direkte over nettet. I nogle tilfælde er der dog brug for længere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn involveret, ønsker man ofte så få adresseskift, som det nu er muligt. I sådan en situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Falster i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på +45 8724 1270 eller send en mail til info@sommerhus-siden.dk.

Er du ved at flytte og står mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går nu og venter på, at jeres nye hus bliver færdigt? Er lejligheden opsagt, inden I kan overtage jeres nye bolig? Intet problem. Hvis du har behov for en periode til og med 5 uger, kan du med det samme booke din midlertidige indkvartering ved Falster direkte her på Sommerhussiden.dk. Hvis du har behov for en længere periode end 5 uger, udformer vi gerne et uforpligtende tilbud, der opfylder netop dine behov. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Hjemflytning fra udlandet

Har I været udstationeret i udlandet og er netop flyttet tilbage til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at I kan overtage jeres drømmebolig? I denne situation er langtidsleje af et sommerhus den oplagte løsning. Hvis du har behov for op til 5 uger, kan du straks booke det sommerhus, du foretrækker her på hjemmesiden. Hvis du har behov for en længere periode, kan det også lade sig gøre. Kontakt os nu, så udformer vi gerne et løsningsforslag, der er skræddersyet til præcis din situation.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker, at et nært familiemedlem bliver indlagt til en specialiseret behandling i en anden del af Danmark, end den hvor I bor. Når man ønsker at være i nærheden under behandlingsforløbet, er et sommerhus en god form for midlertidig indkvartering. Hvis du ønsker hjælp i forbindelse med bookingen, eller hvis du har behov for mere end 5 uger, så sig endelig til. Vi hjælper gerne.

Større skriftlige opgaver der kræver ro

Står du overfor at skulle skrive det speciale eller den hovedopgave, der markerer afslutningen på dit studie? Er du nået til den afgørende skriveproces i dit ph.d. forløb? Og synes du, at de vante omgivelser ikke giver mulighed for at få den ro, der er nødvendig for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er en periode på nogle uger i et sommerhus en god løsning. Her er der ro til at koncentrere sig om arbejdet, og du får langt mere fra hånden. Du kan når som helst booke op til 5 uger direkte over nettet. Hvis du har brug for mere, kan det også lade sig gøre. Kontakt os, så udformer vi en løsning, der passer lige netop til dig.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt arbejde, eller skal du begynde på en uddannelse i en anden del af landet? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at du kan overtage din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus et rigtig godt bud på midlertidig indkvartering. Hvis det drejer sig om op til 5 uger, kan du nemt og enkelt booke dit sommerhus direkte over nettet. Hvis du har behov for en længere periode, udarbejder vi gerne et forslag til en løsning, der matcher netop dine ønsker. Kontakt os nu.

Filmproduktioner

Er du ansvarlig for at finde indkvartering til et større hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en konkret del af Danmark gennem en længere periode? Så har vi løsningen. Med et omfattende udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rette partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor mange måneder, der er tale om, er der en løsning på det. Kontakt os nu på +45 8724 1270 eller send en mail til info@sommerhus-siden.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende tilbud, der matcher dine behov.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har din virksomhed fået en større anlægsopgave i en anden del af landet end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal finde et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan bo, mens arbejdet står på? Det er ikke noget problem. Kontakt os på +45 8724 1270 eller info@sommerhus-siden.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis der er behov for det. Vi har stor erfaring med denne slags opgaver og har hjulpet en lang række virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder. Vi kan udarbejde et tilbud, der imødekommer netop dine behov, både i forhold til det antal sommerhuse, du har brug for, og i forhold til hvor længe det bliver aktuelt.

Har uheldet været ude?

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Arbejder du i et forsikringsselskab og har behov for at finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan opholde sig i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at reparere skaderne.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Skal du i gang med en større ombygning eller et renoveringsprojekt, der gør, at du i nogle uger ikke kan opholde dig i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor, vil du altid kunne finde et sommerhus omkring din bopæl. Du kan booke op til 5 uger direkte over nettet.

Hvis det ikke er muligt at afslutte dit projekt inden for 5 uger, er der råd for det. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du har brug for, og i hvilken del af landet du har behov for et midlertidigt sted at bo. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark.

Husk: Du kan til hver en tid booke op til 35 dage direkte over nettet. Hvis du har behov for en længere periode, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at lave en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine krav.

Ring på +45 8724 1270 eller send en mail til info@sommerhus-siden.dk - vi er klar til at hjælpe.

Der er intet, der kan matche et sommerhus, når det drejer sig om at opleve eller gense Falster. I jeres udvalgte sommerhus er tiden fuldstændig jeres egen, og I kan udvælge netop de oplevelser, I ønsker jer.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Falster byder på flere museer, der blandt andet udstiller store samlinger af traktorer, brandbiler og motorcykler.

Nord for Marielyst ligger Elkenøre med den smukke naturstrand af samme navn. Bølgerne slår ofte langt ind over den smalle strand, der har sit forløb langs dæmningen.

Gedser betegnes ofte som en maritim by grundet den gamle havn, der stadig bygger på gamle fiskertraditioner. Flere steder kan man købe og nyde friskfanget fisk.

I Sønder Alslev finder I en fantastisk børnevenlig sandstrand. Området er desuden kendt for sit enestående klitlandskab.

Sildestrup og byens strand er et paradis for børn, der kan løbe og lege i vandkanten på den snehvide sandstrand langt væk fra hverdagens støj og larm.

Fiskebæk Skov ved Gedser indbyder til lange vandreture gennem den enestående flora og fauna. Her kan man se mange fugle- og dyrearter.

Prisgaranti - langtidsleje sommerhus falster

Alle sommerhuse, som udlejes gennem Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver helt enkelt indsat på din konto.

Kundeservice - langtidsleje sommerhus falster

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov vedrørende din søgning efter "langtidsleje sommerhus falster", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.