Del
Vælg mellem 41 sommerhuse
Emne nr.: 090-09803

Du går aldrig galt i byen, når du beslutter at leje et sommerhus som udgangspunkt for jeres ferie. Familien kan roligt glæde sig til en uforglemmelig blanding af oplevelser, udflugter, attraktioner, seværdigheder - og selvsagt også ren afslapning.

Alle muligheder er i spil

Du kan selv vælge, hvor mange overnatninger du ønsker at få. Det kan lade sig gøre at vælge fra 2 overnatninger og opad, og derfor er det muligt at sammensætte helt unikke ophold. Forskellige mennesker har selvsagt forskellige krav, men uanset hvad du søger, kan du uden tvivl finde det hos Sommerhussiden.dk. Tag af sted på weekend eller miniferie - alt er muligt i det sommerhus, du foretrækker.

Vi anbefaler, at du vælger mindst 3 overnatninger

Det er dog vores anbefaling, at du som minimum vælger 3 overnatninger. Det har sin forklaring i, at du så vil få et væsentligt højere antal sommerhuse at vælge mellem. For det andet fordi der i størstedelen af tilfældene ikke er nogen særlig forskel på lejeprisen; det koster med andre ord ikke så meget at få en overnatning mere. Det væsentligste er dog, at den ekstra nat giver jer ekstra tid til hygge og afslapning i jeres foretrukne sommerhus - og det er jo præcis det, jeres miniferie handler om.

Undgå travlhed når I skal hjem

Der er imidlertid også en 3. fordel ved en overnatning ekstra. Det handler om afrejsetidspunktet, der sædvanligvis vil være kl. 10 om formiddagen på weekendens sidste dag. Efter en hyggelig weekend er det dejligt, at man ikke behøver at være bekymret for, hvilken tid vækkeuret begynder at ringe. En ekstra overnatning giver således også en ekstra dag. I stedet for, at I er tvunget til at tage afsted for eksempel søndag kl. 10, kan I altså vente med at køre hjem til mandag kl. 10. Kort sagt kan I bestemme at tage fra ferieboligen søndag eftermiddag og stadig have tid til at aflevere nøglen i god tid.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Læsø er landets nordligste ø, og ligger mellem Danmark og Sverige. Den 21,4 km lange og 12 km brede ferieø befinder sig mere præcist mellem Göteborg og Frederikshavn. Læsø ligger kun 30 km fra den jyske kyst, og I kan komme hertil med en færge fra Frederikshavn. Rejsen til øen er en oplevelse, og I har en fantastisk udsigt, som er værd at tage billeder af.

I nærheden af Østerby Havn ligger den fantastiske Rododendronpark. Naturelskere kan tilbringe nogle afslappende og rekreative timer i parken med mere end 2000 rododendroner.

Vesterø Havn Strand er ideel til børnefamilier, da vandet er lavt og der findes toiletter. Stranden er kendetegnet ved en charmerende placering gennem de høje klitter.

Danmark har en lang historie og en høj prioritet af kunsthåndværk. Besøg Læsø Glaspusteri, hvor I kan beundre de fascinerende pyntegenstande og redskaber. Et særligt højdepunkt, når I besøger værkstedet er, når I kan se på, at kunsthåndværkeren puster glas. I butikken har I mulighed for at købe håndlavede souvenirs.

På Læsø kan små og store opleve øen fra hesteryg. Man kan endda tage på opdagelse på egen hånd.

Prisgaranti - læsø sommerhus weekend

Uanset hvilket sommerhus du bestemmer dig for at booke, er du naturligvis dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er nogen af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Pengene bliver ganske enkelt overført til din konto.

Kundeservice - læsø sommerhus weekend

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker vedrørende din søgning efter "læsø sommerhus weekend", er du velkommen til at kontakte os. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.