Del
Vælg mellem 1 sommerhuse
Emne nr.: 121-26-0708
Emne nr.: 121-26-0708

Et sommerhus er et rigtig godt udgangspunkt, når du gerne vil opleve Blåvand. Her kan I være jer selv og tage på udflugter til seværdigheder og attraktioner, når det passer jer.

Lej et sommerhus med gode forhold for handicappede og nyd nogle dejlige dage med familien væk fra de hjemlige rammer.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Den lange, brede strand ved Blåvand har en helt særlig tiltrækningskraft på feriegæster.

Hvert år i august finder cykelløbet "Blåvandshuk Rundt" sted. Her kan hele familien deltage på den familievenlige strækning på 35 kilometer.

Selv for de shoppelystne er der nok at se til i Blåvand, hvor I finder dansk design og modebutikker.

Naturreservatet nord for Blåvand er et skønt sted, hvis man kan lide at vandre og kigge på fugle.

Hvidbjerg Strand ved Blåvand er en familievenlig sandstrand, der visse steder er tilgængelig med kørestol eller barnevogn.

Prisgaranti - handicapvenligt sommerhus blåvand

Når du har fundet det sommerhus, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Sommerhus-siden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af konkurrenternes priser, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet overføres simpelthen til din konto.

Kundeservice - handicapvenligt sommerhus blåvand

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter "handicapvenligt sommerhus blåvand", er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.