Del
Vælg mellem 94 sommerhuse
Emne nr.: 147-EAS238

Sommer eller vinter - ferielandet og havet ved Malaga er smukt hele året igennem. Book en ferielejlighed med havudsigt og hold ferie helt tæt på havet uafhængigt af, hvordan vejret og naturens kræfter opfører sig.

Malaga er et skønt sted at tage på ferie. Her får I alle sammen tid til at koble af sammen, og I kan udvælge netop de oplevelser og udflugter, I har lyst til.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Malaga er Andalusiens andenstørste by og grundet det milde klima er byen blandt de mest populære feriedestinationer på Den Iberiske Halvø.

Over floden Guadalmedina går "tyskernes bro". Den cirka 40 meter lange stålbro er opført til minde om en skibsuluykke tilbage i 1900, der involverede skoleskibet SMS Gneisenau. Efter en voldsom storm måtte Malagas indbyggere hjælpe de overlevende i land. Herefter stiftede Kejser Wilhelm II. broen som tak for den spanske befolknings uselviske indsats.

Aktive feriegæster kan slå sig løs med forskellige vandsportsmuligheder i Malaga. Byen har også to sportscentre og flere tennis- og golfklubber. I kan få et ekstra adrenalin-kick i klatreparken i nærheden af El Chorro.

Plaza de la Constitucion ligger i hjertet af Malaga. Gennem flere århundrede har forfatningspladsen været byens centrum, allerede i maurisk tid befandt markedspladsen sig her og i dag er den et populært mødested og omdrejningspunkt for arrangementer. Blandt andet finder en traditionel begivenhed sted hvert nytår: Her spiser man 12 vindruer, der symboliserer hvert klokkeslag ind i det nye år.

På golfpladserne i Malaga er der gode betingelser for at forbedre sit handicap. I kan spille på hele 30 førsteklasses golfbaner, hvoraf flere er blandt Europas bedste.

Prisgaranti - ferielejlighed malaga havudsigt

Alle ferielejligheder, som udlejes gennem Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer en ferielejlighed du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver helt enkelt indsat på din konto.

Kundeservice - ferielejlighed malaga havudsigt

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov vedrørende din søgning efter "ferielejlighed malaga havudsigt", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.