Del
Vælg mellem 168 sommerhuse
Emne nr.: 147-EAS133

Antallet af feriehuse med swimmingpool, som du kan vælge mellem, har en meget stor betydning for, om du kan finde præcis det feriehus der imødekommer jeres behov. Fordi Sommerhussiden.dk tilbyder et enormt udvalg af feriehuse med , har du rigtig fine odds for at finde det helt rigtige sted her.

Der er ikke intet der når op på siden af et feriehus med swimmingpool, når vi taler faciliteter.

Når du booker et feriehus med swimmingpool, slipper du helt for have bekymringer over vejret og overfyldte strande. Du slipper også for at stå i kø sammen med børnene i et badeland, der er fyldt til randen. I stedet har I fri adgang til at hygge jer og slappe af i jeres helt egen swimmingpool.

Med et feriehus som udgangspunkt for jeres ferie vil I stå på den bedst mulige måde, når det drejer sig om at opleve Malaga. Der er hundrede % frit valg mellem udflugter, ferieoplevelser og ren og skær afslapning i feriehuset.

Tips og tricks til ferieoplevelser

I løbet af ferien i Malaga kan I prøvesmage regionens gode vine og følge i sporene af byens berømte søn, Pablo Picasso.

I Malaga kan I besøge CAC, der er et udstillingscenter for samtidigt kunst. Her finder man over 400 udstillinger med værker og skulpturer fra forskellige perioder. I centret afholdes der skiftende udstillinger, kongresser og fremføres film.

Aktive feriegæster kan slå sig løs med forskellige vandsportsmuligheder i Malaga. Byen har også to sportscentre og flere tennis- og golfklubber. I kan få et ekstra adrenalin-kick i klatreparken i nærheden af El Chorro.

Når I får brug for at lade de mange oplevelser synke ind, skal i besøge de arabiske bade i Malaga. Her er der dømt ren velvære med afslappende bade efterfulgt af massage. I vil opleve wellness i sin traditionelle forstand i de klassiske hammambade.

Hvad ville Andalusien være uden sin berømte Flamenco? Her er flamencoen mere end en dans, det er en livsstil og en følelse, som man bare må opleve. Musikken spilles og dansen danses med stor indlevelse af danserinderne i deres smukke kostumer. Lyden af kastagnetterne kan høres i Liceo Flamenco i Malaga og hvert andet år afholdes den berømte Flamenco Festival i byen.

Plaza de la Marina er et godt udgangspunkt for en gåtur rundt i byen. Den centrale plads befinder I tæt på den gamle bydel ikke langt fra den nye havnepromenade.

Prisgaranti - feriehus med pool i malaga

Alle feriehuse, som udlejes gennem Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer et feriehus du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver helt enkelt indsat på din konto.

Kundeservice - feriehus med pool i malaga

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov vedrørende din søgning efter "feriehus med pool i malaga", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.