Del
Vælg mellem 607 sommerhuse
Emne nr.: 306-ES9746.430.2

Forskellige mennesker har forskellige krav, når de søger et feriehus med swimming pool. Jo flere feriehuse du får at vælge mellem, jo bedre odds er der for at finde det perfekte sted. Sommerhussiden.dk tilbyder til enhver tid et kæmpe udvalg af feriehuse med swimmingpool - og netop dét forhold gør hjemmesiden her til det åbenlyse sted at søge.

Når du har lejet det feriehus med swimmingpool, som er det naturlige valg for dig, kan I alle glæde jer til en dejlig ferie i luksuriøse omgivelser.

Du har formentlig tidligere prøvet at opholde dig på en strand, hvor der reelt ikke var plads til, at der kunne klemmes flere ind. Eller prøvet at stå klemt sammen med børnene i et propfyldt badeland hvor I skulle stå I kø alle vegne. Den slags er du og aldeles fri for, når du beslutter dig for at booke et feriehus med swimming pool. Her er der kun jer, og I beslutter selv, hvornår I har lyst til at muntre jer i poolafdelingen.

Drømmen om at tilbringe tid sammen og om at dele uforglemmelige oplevelser er tæt på at blive til virkelighed. Med et feriehus som udgangspunkt bliver ferien i fuldt omfang jeres egen, og I kan selvsagt benytte den nøjagtig, som I kunne tænke jer.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Om man som besøgende slapper af på de mange strande, besøger de spændende kunstmuseer eller nyder udsigten fra de fantastiske slotte og borge - Alicante har noget for enhver smag.

For strandgæster er den rolige kystlinje Playa de la Almadraba et besøg værd. Det lave vand gør stranden særdeles velegnet for børnefamilier.

Alicantes ældste kirke, hvor der den dag i dag stadig afholdes gudstjeneste, er Basilica di Santa Monica. Kirken er bygget på ruinerne fra en maurisk moske.

I Alicantes arkæologiske museum finder man udstillinger fra de forskellige epoker af byens historie, fra forhistorisk tid over den iberiske og romerske epoke, helt indtil middelalderen og det moderne.

Særligt iøjnefaldende er Casa Carbonell. Huset er opført i 1920 og med dets strålende hvide fassade betegnes det af mange besøgende som Alicantes smukkeste bygning.

For familier med småbørn er forlystelsesparken "El Mundo de los Ninos" et kæmpe hit. Her kan de små spille minigolf, springe på trampolin, sejle med båd og meget mere.

Prisgaranti - feriehus med pool alicante

Når du vælger at booke et feriehus hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer et feriehus du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen. Summen bliver helt enkelt overført til din konto.

Kundeservice - feriehus med pool alicante

Hvis du har spørgsmål eller specielle krav vedrørende din søgning efter "feriehus med pool alicante", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.