Del
Vælg mellem 94 sommerhuse
Emne nr.: 306-ES5640.26.2

Der er intet, der kan matche et feriehus, når det drejer sig om at opleve eller gense Malaga. I jeres udvalgte feriehus er tiden fuldstændig jeres egen, og I kan udvælge netop de oplevelser, I ønsker jer.

Der er rigtig mange familier der vælger at leje et feriehus for at tage på ferie sammen med et sæt bedsteforældre. De fleste af dem lejer et feriehus til 6 personer. Her er plads til alle og prisen er langt lavere end ved større feriehuse.

Tips og tricks til ferieoplevelser

I Malaga kan I nyde en afslappende badeferie ved Costa del Sol. I byens gader finder I en masse kulturelle oplevelser og et program fuld af aktiviteter.

Når I får brug for at lade de mange oplevelser synke ind, skal i besøge de arabiske bade i Malaga. Her er der dømt ren velvære med afslappende bade efterfulgt af massage. I vil opleve wellness i sin traditionelle forstand i de klassiske hammambade.

Plaza de la Constitucion ligger i hjertet af Malaga. Gennem flere århundrede har forfatningspladsen været byens centrum, allerede i maurisk tid befandt markedspladsen sig her og i dag er den et populært mødested og omdrejningspunkt for arrangementer. Blandt andet finder en traditionel begivenhed sted hvert nytår: Her spiser man 12 vindruer, der symboliserer hvert klokkeslag ind i det nye år.

Plaza de la Merced er byens centrale plads. Her kan I nyde solen på en af de hyggelige gadecafér. Et populært motiv for feriefotos er vejskiltet med de mange pile, der viser hvor langt der er til de europæiske storbyer.

Havnepromenaden kan opleves til fods eller udforskes med cykel, elcykler eller Segways, der kan lejes på stedet.

Besøg Malaga i påsken og deltag i de mange fester og optog i byen - deriblandt en af de mest betydningsfulde spanske påskeprocessioner.

Prisgaranti - feriehus malaga 6 personer

Når du har fundet det feriehus, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer et feriehus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af konkurrenternes priser, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet overføres simpelthen til din konto.

Kundeservice - feriehus malaga 6 personer

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter "feriehus malaga 6 personer", er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.