Del
Vælg mellem 177 sommerhuse
Emne nr.: 147-EAS133

Hvis du gerne vil opleve så meget af Malaga som muligt i løbet af din ferie, er et feriehus et rigtig fint udgangspunkt. feriehuse i denne størrelse koster væsentligt mindre end større feriehuse, hvilket giver dig flere penge til de oplevelser, der er feriens grundlæggende formål.

Malaga er et skønt sted at tage på ferie. Her får I alle sammen tid til at koble af sammen, og I kan udvælge netop de oplevelser og udflugter, I har lyst til.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Malaga er en oplagt feriedestination for alle, der interesserer sig bare det mindste for kultur. Byens museer og udstillinger tiltrækker også stor international opmærksomhed. I byen fører alle veje til den berømte Pablo Picassos fødehus.

På golfpladserne i Malaga er der gode betingelser for at forbedre sit handicap. I kan spille på hele 30 førsteklasses golfbaner, hvoraf flere er blandt Europas bedste.

En af Malagas smukkeste udsigter har man fra tagterrassen på hotellet AC Malaga Palacio. Med udsigten til havnen og den gamle by for fødderne, kan I lade jer forkæle med kulinariske oplevelser på tallerkenen foran jer.

Hvis I vil se Malaga fra et andet perspektiv, kan I tage på bådtur. Ved Muelle Uno lægger skibene fra og så går turen ellers mod de vigtigste bygninger på en sightseeingtur fra vandet eller på delfin-safari på en Dolphin-Watching Tour. De særlige både med glasbund gør det muligt at betragte Malagas undervandsverden uden at få våde fødder.

Lækre regionale specialiteter finder I blandt restaurantsboderne på Atarazanas centralmarked. Fiskemarkedet har åbent alle dage med undtagelse af mandag, og markedet er en sjov og livlig oplevelse, der minder om fiskemarkedet i Hamborg.

Prisgaranti - feriehus malaga 4 personer

Alle feriehuse, som udlejes gennem Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer et feriehus du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver helt enkelt indsat på din konto.

Kundeservice - feriehus malaga 4 personer

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov vedrørende din søgning efter "feriehus malaga 4 personer", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.