Del
Vælg mellem 330 sommerhuse
Emne nr.: 147-EBL642

Alicante er et dejligt sted at holde ferie - og med et feriehus som udgangspunkt venter der jer frit valg på alle hylder, når det gælder oplevelser, udflugter og ren afslapning.

De fleste familier bestemmer sig for at leje et feriehus til 6 personer som udgangspunkt for ferien. Det er et rigtig fint valg. Her får man den indretning og de faciliteter man ønsker, og der er plads til alle. Dernæst er et feriehus i denne størrelse betydeligt billigere i forhold til større feriehuse.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Alicantes museer er som skabt for kunstinteresserede feriegæster, mens badegæster kan slappe af ved de fortryllende strande og nyde det lækre valenciske køkken på strandpromenaden.

På Museo de Aguas de Alicante Pozos de Garrigós kan besøgende lære om historien bag Alicantes vandforsyning. Illustrative udstillinger gør turen gennem museet sjov for selv de mindste gæster.

Et fint eksempel på den spanske barokstil kan ses i det lille kapel, der befinder sig i San Nicolás Co-katedral.

I kulturcenter Las Cigarreras, der befinder sig i en forhenværende tobaksfabrik, finder koncerter, filmfremvisninger og Workshops sted.

På borgen Saint Ferdinand, der i 1817 blev bygget som værn mod franske tropper, kan besøgende i dag opleve en storslået udsigt over kysten og Alicante by.

For strandgæster er den rolige kystlinje Playa de la Almadraba et besøg værd. Det lave vand gør stranden særdeles velegnet for børnefamilier.

En vigtig fest i Alicante er Hogueras de San Juan, der afholdes den 24. juni. Begivenheden minder om Skt. Hans med bål og afbrænding af sjove figurer og billeder. Aftenen slutter med et stort festfyrværkeri.

Prisgaranti - feriehus alicante 6 personer

Uanset hvilket feriehus du beslutter dig for at, er du selvfølgelig dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer et feriehus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Summen indsættes simpelthen på din konto.

Kundeservice - feriehus alicante 6 personer

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige krav i forbindelse med din søgning efter "feriehus alicante 6 personer", er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.