Del
Vælg mellem 694 sommerhuse
Emne nr.: 306-ES9746.430.2

et feriehus med plads til 4 personer er det oplagte valg når dit primære fokus er at komme ud og opleve Alicante, og du i bund og grund bare har brug for et sted at sove.

Når det er en blanding af ferieoplevelser og afslappende timer i fred og ro, der står øverst på familiens ønskeseddel til ferien, er der ikke noget, der kommer op på siden af et feriehus.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Alicante ved Costa Blanca er en ferieby med fremragende infrastruktur, et væld af restauranter, indkøbsmuligheder og fantastiske strande. Stedet er især populært blandt familier, badegæster, kulturinteresserede og naturelskere.

Cirka 60 minutter fra Alicante ligger byen Murcia, der med sine smukke katedraler, det farverige biskoppalads og det gavmildt udsmykkede kasino er et populært udflugtsmål.

En vigtig fest i Alicante er Hogueras de San Juan, der afholdes den 24. juni. Begivenheden minder om Skt. Hans med bål og afbrænding af sjove figurer og billeder. Aftenen slutter med et stort festfyrværkeri.

Alicantes ældste kirke, hvor der den dag i dag stadig afholdes gudstjeneste, er Basilica di Santa Monica. Kirken er bygget på ruinerne fra en maurisk moske.

I Alicante kan du prøve det populære Escape Game, hvor gæster skal prøve at flygte fra et lukket rum ved at løse puslespil og gåder. Det er muligt at prøve kræfter med Escape-spillet i 60Min Escape Room Alicante eller Xcapate i nærheden af det arkæologiske museum.

Som badegæst på udkig efter klart havvand og en række strandbarer, er den palmeomkransede Playa de la Albufereta et oplagt udflugtssted.

Prisgaranti - feriehus alicante 4 personer

Uanset hvilket feriehus du beslutter dig for at, er du naturligvis dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer et feriehus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af konkurrenternes priser, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Beløbet indsættes simpelthen på din konto.

Kundeservice - feriehus alicante 4 personer

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter "feriehus alicante 4 personer", er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.