Del
Vælg mellem 14 sommerhuse
Emne nr.: 356-ES-03590-38

Alicante er et skønt sted at tage på ferie. Her får I alle sammen tid til at koble af sammen, og I kan udvælge netop de oplevelser og udflugter, I har lyst til.

Store sommerhuse er helt perfekte når I er flere familier eller vennepar, der gerne vil opleve Alicante sammen. Med et feriehus til 12 personer er der god plads til alle.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Om man som besøgende slapper af på de mange strande, besøger de spændende kunstmuseer eller nyder udsigten fra de fantastiske slotte og borge - Alicante har noget for enhver smag.

En vigtig fest i Alicante er Hogueras de San Juan, der afholdes den 24. juni. Begivenheden minder om Skt. Hans med bål og afbrænding af sjove figurer og billeder. Aftenen slutter med et stort festfyrværkeri.

Som badegæst kan man finde den brede strand med det fineste sand på San Juan Playa. Der er dømt afslapning for krop og sjæl, her hvor restauranter og hængekøje-udlejere står klar med en bid mad og tilbyder et hvil i skyggen.

For dem der interesserer sig for moderne og samtidig kunst er Museo de Arte Contemporáneo de Alicante absolut et besøg værd. Museet rummer over 800 kunstværker, deriblandt værker af de berømte kunstnere Picasso og Salvador Dalí.

For de historieinteresserede findes der en antik havneby, Cartagena, cirka 1,5 time fra Alicante. Her kan man betragte ruinerne af et romersk teater og se bymuren som i sin tid blev bygget af fønikierne.

Et godt sted til afslapning og gåture er Parque de La Ereta på bjerget Benacantil. Her kan besøgende nyde den herlige udsigt og styrke sig med en bid mad eller lidt at drikke på en af caféerne eller i Panorama-restauranten.

Prisgaranti - feriehus alicante 12 personer

Alle feriehuse, som udlejes gennem Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer et feriehus du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver helt enkelt indsat på din konto.

Kundeservice - feriehus alicante 12 personer

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov vedrørende din søgning efter "feriehus alicante 12 personer", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.