Del
Vælg mellem 39 sommerhuse
Emne nr.: 147-EBL712

Et feriehus er svaret, når det er en blanding af ferieoplevelser og rendyrket afslapning, der står på programmet. I feriehuset er tiden jeres egen - og I beslutter naturligvis suverænt, hvad I vil bruge den på.

Når du vælger et et feriehus til 10 personer er der god plads til en større familie eller til, at alle bedsteforældrene også kan komme med på ferie.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Udover at være beliggende i et malerisk område ved Costa Blanca, byder Alicante også på gode udflugtsmuligheder til den kulturelle by Murcia og de arkæologiske områder ved Cartagena. For naturelskere er Sierre del Cids bølgede bakkedrag et besøg værd.

På Museu de Fogueres finder museumsgæster en stor samling af karnevalsfigurer - alt fra realistiske modeller til fantastiske fabeldyr.

I kulturcenter Las Cigarreras, der befinder sig i en forhenværende tobaksfabrik, finder koncerter, filmfremvisninger og Workshops sted.

Særligt iøjnefaldende er Casa Carbonell. Huset er opført i 1920 og med dets strålende hvide fassade betegnes det af mange besøgende som Alicantes smukkeste bygning.

Cirka 60 minutter fra Alicante ligger byen Murcia, der med sine smukke katedraler, det farverige biskoppalads og det gavmildt udsmykkede kasino er et populært udflugtsmål.

For dem der interesserer sig for moderne og samtidig kunst er Museo de Arte Contemporáneo de Alicante absolut et besøg værd. Museet rummer over 800 kunstværker, deriblandt værker af de berømte kunstnere Picasso og Salvador Dalí.

Prisgaranti - feriehus alicante 10 personer

Når du vælger at booke et feriehus hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer et feriehus du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen. Summen bliver helt enkelt overført til din konto.

Kundeservice - feriehus alicante 10 personer

Hvis du har spørgsmål eller specielle krav vedrørende din søgning efter "feriehus alicante 10 personer", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.