Del
Vælg mellem 46 sommerhuse
Emne nr.: 147-EAS039

En feriebolig er et rigtig godt udgangspunkt, når du gerne vil opleve Malaga. Her kan I være jer selv og tage på udflugter til seværdigheder og attraktioner, når det passer jer.

Book en feriebolig ved stranden, når det i helt overvejende grad er badeferie, der står på familiens ønskeliste.

Tips og tricks til ferieoplevelser

I Malaga er der sommerlige temperaturer hele året rundt. Termometeret viser sjældent under 18 grader og selv i oktober er der herligt vejr.

I kan ikke undgå at se "Malagas Prinsesse", der er et 70 meter højt pariserhjul. "La Princesa" befinder sig lige midt på molen og siden 2015 har byens turister kunnet nyde udsigten over Malaga fra den skyhøje forlystelse.

I må ikke gå glip af domkirken Santa Iglesia Catedral Basilica de la Encanacion. I det 16. århundrede blev en gammel moske forvandlet til den smukke domkirke. Byens indbyggere gav kirken øgenavnet "den enarmede", da den originale tegning over kirken viste to tårne, men i mangel af midler valgte man kun at bygge det ene. Bygningen forener flere forskellige byggestile og indenfor kirkens vægge finder man et museum.

På golfpladserne i Malaga er der gode betingelser for at forbedre sit handicap. I kan spille på hele 30 førsteklasses golfbaner, hvoraf flere er blandt Europas bedste.

Imellem Malagas gamle by og havnen strækker Parque de Malaga sig. Her kan I nyde afslappende gåture i dem velholdte park, der er omgivet af palmer, der giver skygge på solrige dage.

Hvad ville Andalusien være uden sin berømte Flamenco? Her er flamencoen mere end en dans, det er en livsstil og en følelse, som man bare må opleve. Musikken spilles og dansen danses med stor indlevelse af danserinderne i deres smukke kostumer. Lyden af kastagnetterne kan høres i Liceo Flamenco i Malaga og hvert andet år afholdes den berømte Flamenco Festival i byen.

Prisgaranti - feriebolig malaga strand

Når du har fundet den feriebolig, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer en feriebolig, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af konkurrenternes priser, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet overføres simpelthen til din konto.

Kundeservice - feriebolig malaga strand

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter "feriebolig malaga strand", er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.