Del
Vælg mellem 38 sommerhuse
Emne nr.: 147-EAS242

Drømmen om at tilbringe tid sammen og om at dele uforglemmelige oplevelser er tæt på at blive til virkelighed. Med en feriebolig som udgangspunkt bliver ferien i fuldt omfang jeres egen, og I kan selvsagt benytte den, nøjagtig som I kunne tænke jer.

en feriebolig til 8 personer er det indlysende valg for mange familier. Her finder I den plads og de faciliteter I ønsker, og på samme tid sparer I penge når man sammenligner med hvad større ferieboliger koster.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Malaga er Spaniens sjettestørste by, den livlige universitetsby byder på velbesøgte badestrande, en seværdig historisk gammel by og et spændende kulturliv. Det milde klima gør byen ved Costa del Sol til et populært rejsemål året rundt.

Hvis I vil se Malaga fra et andet perspektiv, kan I tage på bådtur. Ved Muelle Uno lægger skibene fra og så går turen ellers mod de vigtigste bygninger på en sightseeingtur fra vandet eller på delfin-safari på en Dolphin-Watching Tour. De særlige både med glasbund gør det muligt at betragte Malagas undervandsverden uden at få våde fødder.

Hvad ville Andalusien være uden sin berømte Flamenco? Her er flamencoen mere end en dans, det er en livsstil og en følelse, som man bare må opleve. Musikken spilles og dansen danses med stor indlevelse af danserinderne i deres smukke kostumer. Lyden af kastagnetterne kan høres i Liceo Flamenco i Malaga og hvert andet år afholdes den berømte Flamenco Festival i byen.

En oplevelsesrig dagsudflugt til Mijas byder på de karakteristiske hvide landsbyer, der er Andalusiens kendetegn. De snørklede gader og husene med blomster og nips i haverne har bibeholdt sin oprindelige charme.

I den østlige del af indre by står fæstningen Alcazaba på en bakketop. Fæstningen blev opført i det 11. århundrede af maurerne og kan nås med elevator. På toppen kan i gå rundt i de smukke anlagte haver og nyde udsigten udover Malaga og havet.

Plaza de la Constitucion ligger i hjertet af Malaga. Gennem flere århundrede har forfatningspladsen været byens centrum, allerede i maurisk tid befandt markedspladsen sig her og i dag er den et populært mødested og omdrejningspunkt for arrangementer. Blandt andet finder en traditionel begivenhed sted hvert nytår: Her spiser man 12 vindruer, der symboliserer hvert klokkeslag ind i det nye år.

Prisgaranti - feriebolig malaga 8 personer

Når du har fundet den feriebolig, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer en feriebolig, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af konkurrenternes priser, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet overføres simpelthen til din konto.

Kundeservice - feriebolig malaga 8 personer

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter "feriebolig malaga 8 personer", er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.