Del
Vælg mellem 22 sommerhuse
Emne nr.: 147-EAN047

En feriebolig er et rigtig godt udgangspunkt, når du gerne vil opleve Malaga. Her kan I være jer selv og tage på udflugter til seværdigheder og attraktioner, når det passer jer.

ferieboliger til 10 personer hører til i den kategori, hvor der er behov for plads til en større familie, der måske består af dine, mine og vores børn. Eller hvor I gerne vil på ferie sammen med bedsteforældrene.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Malaga er Andalusiens andenstørste by og grundet det milde klima er byen blandt de mest populære feriedestinationer på Den Iberiske Halvø.

Havnepromenaden kan opleves til fods eller udforskes med cykel, elcykler eller Segways, der kan lejes på stedet.

Et flot udsigtspunkt midt i den indre by er Mirador de Gibralfaro. Toppen af det fine bybjerg nås efter et par hårnålesving og panoramaudsigten over byen og havet kan nydes to forskellige steder fra.

Fra Malaga kan I tage en smuttur lidt længere ind i landet, hvor I finder naturlige grønne områder i naturparkerne Los Alcornocales-Sierra del Aljibe og Sierra de las Nieves. Områderne kan både udforskes til fods eller på hyggelige cykelture.

Hvis man vil gå i dybden med Malagas historie, er historiemuseet det helt rigtige sted. De mere end 4000 udstillede genstande fortæller mere om tidernes løb i Malaga og byens udvikling til moderne metropol.

Aktive feriegæster kan slå sig løs med forskellige vandsportsmuligheder i Malaga. Byen har også to sportscentre og flere tennis- og golfklubber. I kan få et ekstra adrenalin-kick i klatreparken i nærheden af El Chorro.

I den østlige del af indre by står fæstningen Alcazaba på en bakketop. Fæstningen blev opført i det 11. århundrede af maurerne og kan nås med elevator. På toppen kan i gå rundt i de smukke anlagte haver og nyde udsigten udover Malaga og havet.

Prisgaranti - feriebolig malaga 10 personer

Når du vælger at booke en feriebolig hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer en feriebolig du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele differencen. Pengene bliver helt enkelt overført til din konto.

Kundeservice - feriebolig malaga 10 personer

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov vedrørende din søgning efter "feriebolig malaga 10 personer", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.