Del
Vælg mellem 600 sommerhuse
Emne nr.: 306-ES9746.430.2

Med en feriebolig som udgangspunkt for jeres ferie vil I stå på den bedst mulige måde, når det drejer sig om at opleve Alicante. Der er hundrede % frit valg mellem udflugter, ferieoplevelser og ren og skær afslapning i ferieboligen.

Den bedste mulighed for at finde en feriebolig med swimmingpool får du her, hvor der findes et kæmpe udvalg af ferieboliger at vælge mellem.

Når din søgning efter en feriebolig med swimmingpool er overstået, kan I glæde jer til til en afslappende ferie i omgivelser, som I alle vil elske.

Der er på ingen måde nogen grund til at du skal være bekymret over afstanden til nærmeste strand eller badeland, når du booker en feriebolig med swimmingpool. I stedet kan I alle på et hvilket som helst tidspunkt hygge jer sammen i swimmingpoolens varme vand. Det er rendyrket luksus - I vil uden tvivl elske det.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Alicante var tidligere beboet af fønikierne. I dag byder byen på talrige historiske vartegn, mange muligheder for solbadning og et malerisk opland.

På Museo de Aguas de Alicante Pozos de Garrigós kan besøgende lære om historien bag Alicantes vandforsyning. Illustrative udstillinger gør turen gennem museet sjov for selv de mindste gæster.

Særligt iøjnefaldende er Casa Carbonell. Huset er opført i 1920 og med dets strålende hvide fassade betegnes det af mange besøgende som Alicantes smukkeste bygning.

Museo de Bellas Artes Gravina huser malerier og skulpturer fra Alicante. Værkerne strækker sig fra det 16. til det 20. århundrede.

Et populært udflugtspunkt er klosteret Santa Faz, der ligger omkring 6 kilometer fra Alicante. På klosteret befinder den såkaldte sveddug sig, som blev tørret over Jesus pande, hvorefter hans ansigt kom til syne på stoffet.

For de historieinteresserede findes der en antik havneby, Cartagena, cirka 1,5 time fra Alicante. Her kan man betragte ruinerne af et romersk teater og se bymuren som i sin tid blev bygget af fønikierne.

For dem der søger en mere bekvem og komfortabel måde at se og opleve Alicante på, er der mulighed for at leje en Segway i nærheden af museet for moderne kunst.

Prisgaranti - feriebolig alicante med pool

Når du vælger at booke en feriebolig hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer en feriebolig du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele differencen. Pengene bliver helt enkelt overført til din konto.

Kundeservice - feriebolig alicante med pool

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov vedrørende din søgning efter "feriebolig alicante med pool", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.