Del
Vælg mellem 37 sommerhuse
Emne nr.: 100-07994
Emne nr.: 100-07994

Blåvand er et skønt sted at tilbringe ferien - og med et feriehus som udgangspunkt venter der jer frit valg på alle hylder, når det handler om oplevelser, udflugter og rendyrket afslapning.

Et feriehus ved stranden er det oplagte valg, når ferien primært skal dreje sig om at hygge sig på stranden. Glæd jer til at komme til at bo helt tæt på vandet.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Blåvand lokker feriegæster til med sin skønne beliggenhed ud til Vesterhavet. Her er der masser af frisk luft og tid til eftertanke.

Hvis vejret ikke er med jer, er Blåvands badeland det perfekte sted at finde ly. Her venter der jer et stort poolområde med vandrutsjebaner, spa, sauna og en drypstenshule!

Blåvandshuk er et af de udflugtsmål, som I ikke må gå glip af. Fyrtårnet har stået her siden 1900 og byder på en smuk udsigt.

På ferien i Blåvand er alt indenfor rækkevidde: attraktioner, badestrand, naturen og den livlige by.

Fra Blåvand kan man tage på en cykeltur i det omkringliggende landskab med skove og hedelandskaber. I kan lade jeres egne cykler stå derhjemme, og i stedet leje en cykel nemt og bekvemt i Blåvand.

Under besøget i Blåvand Zoo må I ikke gå glip af de hvide løver. De 80 andre dyrearter er også spændende for små og store dyrevenner.

Prisgaranti - blåvand strand feriehus

Uanset hvilket feriehus du beslutter dig for at, er du naturligvis dækket af Sommerhus-siden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det feriehus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af konkurrenternes priser, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Beløbet indsættes simpelthen på din konto.

Kundeservice - blåvand strand feriehus

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter "blåvand strand feriehus", er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.