Del

ferieboliger kan lejes i alle prisklasser, og det er ikke sådan, at det skal være dyrt for at være godt. Vælg en feriebolig der er billigt og glæd jer over de ekstra ferieoplevelser, I så får råd til.

Du går bestemt ikke ved siden af, når du træffer en beslutning om at booke en feriebolig som udgangspunkt for familiens ferie. Alle medlemmer af familien kan glæde sig til en uforglemmelig blanding af oplevelser, udflugter, attraktioner, seværdigheder - og selvsagt også ren og skær afslapning.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Udover at være beliggende i et malerisk område ved Costa Blanca, byder Alicante også på gode udflugtsmuligheder til den kulturelle by Murcia og de arkæologiske områder ved Cartagena. For naturelskere er Sierre del Cids bølgede bakkedrag et besøg værd.

Alicantes ældste kirke, hvor der den dag i dag stadig afholdes gudstjeneste, er Basilica di Santa Monica. Kirken er bygget på ruinerne fra en maurisk moske.

I kulturcenter Las Cigarreras, der befinder sig i en forhenværende tobaksfabrik, finder koncerter, filmfremvisninger og Workshops sted.

Direkte ved Alicantes bugt ligger El Palmeral, en af de flotteste parker i miles omkreds. Som navnet antyder, vokser her de smukkeste palmer. For dem som vil, kan en bådtur på søen anbefales.

I Alicantes opland troner bjergkæden Sierra del Cid. Her kan naturelskere iagttage de berømte Aleppofyrretræer og udforske vandrestien Camino del Cid.

Prisgaranti - billig feriebolig alicante

Uanset hvilken feriebolig du beslutter dig for at, er du selvfølgelig dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer en feriebolig, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Summen indsættes simpelthen på din konto.

Kundeservice - billig feriebolig alicante

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige krav i forbindelse med din søgning efter "billig feriebolig alicante", er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.