Del
Vælg mellem 185 sommerhuse
Emne nr.: 090-42289

Der er allerede rift om ferieboligerne, så ved I, hvornår I holder ferie, er det en god ide at booke en feriebolig allerede nu.

Feriebudgettet rækker længere, hvis du lejer en feriebolig til en billig pris. Glæd jer til en skøn ferie med overskud til flere oplevelser i lokalområdet omkring Lolland.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Lolland er Danmarks fjerdestørste ø og præsenterer sig selv på smukkeste vis med maleriske søer og interessante sumpområder.

I Nebbelunde fandt man i 1859 Sædingestenen, der i dag kan ses på Lolland-Falster Stiftsmuseum.

Hvis I tager på tur fra Lolland til Møn, må I ikke gå glip af et besøg på Liselund Slot, der er del af Nationalmuseet.

Lolland er et paradis for naturelskere, og det flade ølandskab egner sig godt til lange vandreture, hvor selv de mindste og de ældste i familien kan være med. Det anbefales at tage en tur langs kysten.

Det er ideelt at opleve Lolland fra cykelsadlen. Området har ikke mange stejle stigninger, og en cykeltur med familien er derfor nem og hyggelig.

Prisgaranti - billig ferie på lolland

Når du vælger at booke en feriebolig hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer den feriebolig du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen. Summen bliver helt enkelt overført til din konto.

Kundeservice - billig ferie på lolland

Hvis du har spørgsmål eller specielle krav vedrørende din søgning efter "billig ferie på lolland", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.