Del
Vælg mellem 27 sommerhuse
Emne nr.: 090-37806

Forventningens glæde er stor, så book en feriebolig og begynd at planlægge, hvad I vil opleve i ferien.

Book en feriebolig til en billig pris og planlæg alle de ting, I så har råd til at opleve mens I holder ferie. Der kan være mange penge at spare - og dem kan I så benytte til flere ferieoplevelser.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Glæd jer til en afslappende familieferie i Gudhjem, et malerisk ferieområde på den idylliske ø Bornholm.

14 km fra Gudhjem ligger natur- og forlystelsesparken Brændegårdshaven, som begejstrer med sine forskellige attraktioner.

Melstedgård Landbrugsmuseum ligger på en gammel gård i bydelen Melsted lidt væk fra midtbyen. Gården er nænsom restaureret, og bygningerne og udstyret strammer fra tiden mellem 1700 og 1900.

På ture omkring Gudhjem kan I også besøge Bornholms karakteristiske rundkirker.

Den gamle Kullmanns Mølle i Gudhjem, en hollandsk vindmølle, er et besøg værd. Den kærligt restaurerede bygning er landets største vindmølle, og fra møllens balkon kan I nyde en vidunderlig udsigt.

Helligdomsklipperne er et skønt udflugtsmål for eventyrlystne, da der her er mange grotter og huler.

I den nordlige ende af byer ligger der en lille havn Gudhjem Nørresand med en lille café. Her er der lidt mere roligt end ved hovedhavnen, og her kan I se en vidunderlig solnedgang.

Prisgaranti - billig ferie gudhjem

Når du vælger at leje en feriebolig hos Sommerhussiden.dk, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen, at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer den feriebolig du foretrækker, til en pris, der er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet indsættes helt enkelt på din konto.

Kundeservice - billig ferie gudhjem

Hvis du har spørgsmål eller særlige krav i forbindelse med din søgning efter "billig ferie gudhjem", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.