Orientens møde med Europa
Del
Vælg mellem 154 sommerhuse
Lejlighed til 4 personer i Güllük tæt på havet.
Pragtfuld lejlighed til 4 personer beliggende i Güllûk, som er en forstad til Bodrum. Lejlighedskomplekset ligger roligt, solrigt og helt tæt ved havet. Det råder over en have med fælles swimmingpool, børnebassin, liggestole og parasoller. Her findes også et fitnessrum som gæsterne kan benytte. Fra lejligheden er der en fantastisk udsigt over havet. Güllük er et populært fiskerleje og en tidligere eksporthavn, som i dag har mange hyggelige restauranter og barer. Her findes også små, vidunderlige bugter. Emne nr. 150-TLK037.
Oplev hvordan påvirkningen fra de forskellige lande og kulturer der omgiver Tyrkiet, har medført en spændende blanding af vestlig og orientalsk kultur. Landets strande langs Middelhavet er eftertragtede rejsemål.

Sommerhus Tyrkiet – Orientens møde med Europa

Tyrkiet har traditionelt udgjort grænsen mellem Europa og Asien. Her kan man opleve, hvordan påvirkningen fra de forskellige lande og kulturer der omgiver Tyrkiet, har medført en spændende blanding af vestlig og orientalsk kultur. Landets strande langs Middelhavet er eftertragtede rejsemål.

Besøg f.eks. Aydin på den tyrkiske vestkyst. Foruden et skønt klima og dejlige strande, findes her seværdigheder som vidner om områdets lange historie. Se f.eks. de byzantinske mure omkring byen, ruinerne af et romersk teater, og flere moskeer fra den ottomanske periode.

Også Milas, lidt længere mod syd, er et dejligt sted med mange århundredes historie i bagagen. En af de bedst kendte seværdigheder i Milas er romersk gravmonument som blev opført i det 2. århundrede. Berømmelsen skyldes for det første at det er rigtig godt bevaret, for det andet at det er en efterligning af verdenshistoriens mest berømte gravmæle, Mausolæet i Halikarnassos, der regnes som et af den antikke verdens syv vidundere. Det findes ikke mere, men har inspireret bygningsværker over hele verden igennem mere end 2.000 år - bl.a. det romerne opførte i Milas.

Langs Tyrkiets sydlige kyst, på Den Tyrkiske Riviera, findes det kendte feriested Antalya, der er en af de mest besøgte byer i verden. Klimaet og strandene er i topklasse, og desuden byder byen og området omkring den på en perlerække af seværdigheder og museer.

Kæmpe udvalg af sommerhuse til leje Tyrkiet

Vil du være sikker på at få det bedste sommerhus Tyrkiet til den billigst mulige pris? Så lej jeres feriehus Tyrkiet på Sommerhus-siden. Her finder du let det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Tyrkiet.

Lej sommerhus Tyrkiet

Hos os er udlejning af sommerhuse Tyrkiet nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Tyrkiet eller den feriebolig Tyrkiet som matcher dine ønsker.

Her får du landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Tyrkiet

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets billigste til sommerhusudlejning Tyrkiet. (Se reglerne).

Kunden skal have den bedste betjening hos os

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.