Varme kilder, vin og bjerge
Del
Vælg mellem 17 sommerhuse
Ferielejlighed til 2 personer i Tatranská.
Flot og ny ferielejlighed til 2 personer i et stort hus i Velky Slavkov ved foden af Tatrabjergene. Huset har i alt 4 ferielejligheder og ligger i det naturskønne område med mange aktivitetsmuligheder, som f.eks. en guidet vandring i bjergene, paraglide, golf eller en dejlig cykeltur. Om vinteren er der mulighed for en smuk hundeslædetur eller besøge skisportscentret Stary Smokovec med mange alpin- og langrendsmuligheder. Emne nr. 138-UMB241.
Her findes mange varme og mineralholdige kilder, og Slovakiet byder derfor på en perlerække af dejlige wellness- og kursteder. Vandfald, floder, bjerge og skove giver rig mulighed for alle former for aktiv ferie.

Sommerhus Slovakiet – Varme kilder, vin og bjerge

Slovakiet er ikke noget stort land, men til gengæld byder det på alle former for ferie – lige midt i Europa. Landet støder således op til Tjekkiet, Østrig, Polen, Ukraine og Ungarn, så mere centralt kan det næsten ikke blive.

Varme og mineralholdige kilder har igennem århundreder trukket gæster fra hele Europa til Slovakiet. Med et stort udbud af kursteder får du alle chancer for at forkæle dig selv med en wellness ferie – og børnene vil simpelthen elske soppebassinerne, rutsjebanerne og alle de andre tilbud og aktiviteter.

Bjergene i Karpaterne og Tatra dækker hovedparten af Slovakiet, bortset fra et par hjørner i øst og vest. Derfor er landet et sandt eldorado både om sommeren og vinteren. Man kan opleve vandfald, floder og søer, der indbyder til svømning eller river rafting. I Tatrabjergene ligger landets højeste punkt, Gerlachovský štít på 2665 m. Landskabet her er præget af dale og indsøer og er et populært vintersportsområde.

De ’grønne hjørner’ i hver sin ende af landet er desuden oplagte emner til en cykel ferie eller en golf ferie. Her findes desuden de slovakiske vindistrikter, der producerer en lang række af landets specialiteter – ikke kun vin, men også forskellige likører og den særlige blomme brændevin, Slivovic. Oplev det smukke, kuperede landskab med marker, vinstokke og blommetræer, alt imens man passerer den ene maleriske landsby efter den anden.

Klimaet i Slovakiet er en blanding af tempereret og kontinentalt, med relativt varme somre og kolde, fugtige vintre.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Slovakiet

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Slovakiet til den garanteret billigste pris? Så skal du leje jeres feriehus Slovakiet på Sommerhus-siden. Vi har et stort udbud af sommerhuse Slovakiet i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig det feriehus Slovakiet, der sikrer jer en afstressende ferie Slovakiet.

Lej sommerhus Slovakiet

Hos os er udlejning af sommerhuse Slovakiet nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Slovakiet eller den feriebolig Slovakiet som matcher dine ønsker.

Du får landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Slovakiet

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets billigste når det handler om sommerhusudlejning Slovakiet. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid førsteklasses kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.