Slugter og skove
Del
Vælg mellem 16 sommerhuse
Ferielejlighed til 3 personer i Wahlhausen.
Ferielejlighed til 3 personer med terrasse, i den lille bilfri feriepark Domaine de la Sapiniere. Som gæst har man adgang til den udendørs opvarmede swimmingpool og alle sports- og lege faciliteter. Emne nr. 362-LU-9836-01.
På trods af landets beskedne størrelse har Luxembourg meget at byde på. En af de store attraktioner er naturen i La Petite Suisse omkring Grundhof og Berdorf med dybe slugter og store klipper. Vianden og Esch-sur-Sûre er også populære udflugtsmål.

Sommerhus Luxembourg – Slugter og skove

Storhertugdømmet Luxembourg er et lille land som ligger mellem Belgien, Frankrig og Tyskland. Hovedstaden hedder ligeledes Luxembourg, har 92.000 indbygger og huser adskillige europæiske institutioner. Byen har på grund af sin beliggenhed og naturlige geografi været af militær strategisk betydning gennem historien. De første fæstninger blev bygget så tidligt som det 10. århundrede.

Terrænet er i nord et op til 500 m højt plateauland, som er dybt nedskåret af floder og skovdækket. Det tætbefolkede Gutland mod syd udgør en del af terrasselandet til Lorraine. Der er tempereret fastlandsklima, og den naturlige plantevækst er løvskov med bøg og eg.

Der er fortrinsvis landbrug i Moseldalen, hvor der dyrkes korn, kirsebær, blommer, nødder og vin.

På trods af landets beskedne størrelse har Luxembourg meget at byde på. En af de store attraktioner er naturen i La Petite Suisse omkring Grundhof og Berdorf med dybe slugter og store klipper. Vianden og Esch-sur-Sûre er også populære udflugtsmål.

Bredt udvalg af sommerhuse til leje Luxembourg

Vil du være sikker på at finde det bedste sommerhus Luxembourg til den garanteret laveste pris? Så skal du bestille familiens feriehus Luxembourg på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af sommerhuse Luxembourg i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du uden videre finde præcis det feriehus Luxembourg, som sikrer jer en afslappet ferie Luxembourg.

Lej sommerhus Luxembourg

Hos os er udlejning af sommerhuse Luxembourg nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Luxembourg eller den feriebolig Luxembourg som matcher dine ønsker.

Du får landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Luxembourg

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Luxembourg. (Se gældende regler).

Hos os skal kunden til hver en tid have den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration