Gejsere, varme kilder og vulkaner
Del
Vælg mellem 0 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Stráks Skorradalur med udendørs spabad.
Smukt sommerhus til 4 personer i den vestlige del af Island Stráks Skorradalur blot 90 km fra Reykjavik. Huset har en skøn 100 m² stor terrasse med "hot pot" spabad, hvor man kan slappe af efter nogle spændende ture i det vestlige og sydlige Island. Her er ligeledes en udendørs bruser. Glem ikke at smage et godt stykke islandsk lam, som kan tilberedes på grillen. Emne nr. 139-ICW211.
Island har tre nationalparker, og gør meget ud af naturbeskyttelse. Landskabet er nærmest dramatisk med de mange aktive vulkaner. Blandt de talrige naturoplevelser i landet tiltrækker den Blå Lagune, gejseren Geysir, vandfaldet Gullfoss samt vikingernes parlament især turisterne.

Sommerhus Island – Gejsere, varme kilder og vulkaner

Med et areal på 103.000 kvadratkilometer er Island den næststørste ø i Europa (efter Storbritannien), men samtidig Europas tyndest befolkede land. Island er vulkansk og geotermisk aktivt. Det indre af landet består hovedsageligt af en højslette af sand og lava, bjerge og gletsjere. Island opvarmes af Golfstrømmen og har et tempereret klima på trods af placeringen relativt højt mod nord lige op til den nordlige polarcirkel.

Mange tager på ferie til Island for at opleve synet af en gejser, der pludselig springer op ad jorden. Andre nyder de varme kilder – men det er selvfølgelig også muligt at slå de to oplevelser sammen, til en kombineret oplevelses- og wellness ferie. Man kan også se Island fra en hesteryg og bruge de hårdføre Islandske heste.

En lang række fjorde giver Island en takket kystlinje, der er 4.970 km lang, og det er langs kysten, at størstedelen af befolkningen bor. Indlandet på øen er koldt og ubeboeligt. Kysten på Island har subpolar kystklima. Den varme nordatlantiske strøm sikrer en generel højere årstemperatur end de fleste andre steder på den samme breddegrad på kloden.

De syv største byer er forbundet med den såkaldte Ringvej, der giver nem og hurtig adgang til de forskellige områder på Island. Landets hovedstad og største by er Reykjavík, der sammen med de omgivende områder i den sydvestlige del af landet er hjemsted for to tredjedele af landets befolkning.

Island har tre nationalparker: Vatnajökull, Snæfellsjökull og Þingvellir. Landet regnes for at være stærkt til naturbeskyttelse og selve naturen er også den store trækplaster for besøgende. Landskabet er nærmest dramatisk med de mange aktive vulkaner. Blandt de talrige naturoplevelser i landet tiltrækker den Blå Lagune, gejseren Geysir, vandfaldet Gullfoss samt vikingernes parlament Þingvellir især turisterne.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Island

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Island til den garanteret billigste pris? Så skal du bestille familiens feriehus Island på Sommerhus-siden. Her finder du på kort tid det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Island.

Lej sommerhus Island

Hos os er udlejning af sommerhuse Island nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Island eller den feriebolig Island som matcher dine ønsker.

Du får den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Island

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Island. (Se reglerne).

Kunden skal have den bedste service hos os

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.