Tusindvis af søer
Del
Vælg mellem 3.028 sommerhuse
Bjælkehytte til 2 personer med egen båd i Asikkala.
Lille bjælkehytte til 2 personer beliggende kun 60 m fra søen Päïjänne i et dejligt skovområde med i alt 10 hytter. Hytten har 2 terrasser, egen båd og bro, og en sti der fører ned til søen. Emne nr. 319-FI6010.604.1.
Det spændende land mod nord er ’de 1000 søers land’ og byder på en række af dejlige oplevelser især forbundet med den enestående natur.

Sommerhus Finland – Tusindvis af søer

Finland strækker sig over mere end 330.000 kvadratkilometer på den skandinaviske halvø, og har grænser til Norge, Sverige og Rusland.

Der er fantastiske muligheder for fiskeri efter laks, gedde og aborre, men der er også fine muligheder for jagt ferie. Vandsport er selvsagt også en oplagt beskæftigelse. Intet andet sted i Europa finder I så mange rene søer, der indbyder til svømning, dykning, windsurfing, sejlads i båd, kano eller kajak – eller vandski, hvis det skal gå rigtig stærkt.

Rent faktisk findes der langt over 180.000 større søer i Finland, der har et overraskende mildt klima i forhold til landets geografiske beliggenhed. Omkring 75 procent af landet består af dybe, majestætiske skove, hvor store dyr som bjørne, ulve, elge og hjorte er almindeligt forekommende. I den nordligste del af Finland, der ligger nord for polarcirklen, kan man endda være så heldig at se en polarræv.

Landskabet er smukt om foråret, sommeren og efteråret, men om vinteren får det sin helt egen charme. De høje fyrretræer står ranke og flotte i kapper af ren, hvid sne, solen omdanner de frosne søer til en enestående illusion af krystal.

’Sol total’ oplever man om sommeren, hvor nordlysets modpart, midnatssolen, oplyser det nordlige område døgnet rundt i mere end 70 dage.

Hovedparten af befolkningen bor i den sydlige del af Finland, hvor hovedstaden Helsinki byder på masser af oplevelser.

Få overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Finland

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Finland til den garanteret billigste pris? Så bestil familiens feriehus Finland på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udvalg af sommerhuse Finland for enhver smag, og derfor kan du uden videre finde nøjagtig det feriehus Finland, som skal danne rammen om jeres ferie Finland.

Lej sommerhus Finland

Hos os er udlejning af sommerhuse Finland nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Finland eller den feriebolig Finland som matcher dine ønsker.

Her får du den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Finland

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Finland. (Se reglerne).

Du fortjener den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.