Sortehavet lokker
Del
Vælg mellem 217 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Balchik.
Skønt sommerhus på 90 m² til 6 personer beliggende tæt på en dejlig sandstrand. Huset er en del af et sommerhusområde på en lukket naturgrund med fælles udendørs swimmingpool. Stedet "Byalata Laguna" er kendt for sit rene vand og de smukke omgivelser. Emne nr. 149-BGN220.
Bulgarien er et spændende ferieland i den sydøstlige del af Europa med en 350 km lang og flot kyststrækning ved Sortehavet. Oplev bjerge, søer, floder, grønne bakker og marker – og næsten endeløse rækker af vinstokke i landets vindistrikter.

Sommerhus Bulgarien – Sortehavet lokker

Bulgarien er et spændende ferieland i den sydøstlige del af Europa med en 350 km lang og flot kyststrækning ved Sortehavet.

Landet gennemskæres fra øst til vest af Balkanbjergene, som når deres højeste punkt med bjerget Botev 2.376 m, der ligger i den centrale del af den 700 km lange bjergkæde i Central Balkan National Park. Her er der mulighed for at dyrke paragliding, gå ture, cykle langs bjergenes fødder eller at klatre i dem. Det højeste bjerg i Bulgarien og på hele Balkan er Musala på 2.925 m i Rilabjergene syd for hovestaden Sofia.

Bulgariens historie strækker sig tusinder af år tilbage i tiden. De gamle grækere og romere, og siden hen russere og tyrkere har behersket landet, der blev selvstændigt i 1878.

En ferie i Bulgarien er derfor også en rejse igennem forskellige epoker i Europas historie. Her kommer man tæt på både romerske teatre og smukke byer, hvis arkitektur afspejler de påvirkninger, der kom til Bulgarien udefra. Siden afslutningen på Den Kolde Krig er der blevet bygget mange moderne feriebyer i Bulgarien, ikke mindst ved landets attraktive Sortehavskyst med de flotte sandstrande.

Oplev bjerge, søer, floder, grønne bakker og marker – og næsten endeløse rækker af vinstokke i landets vindistrikter. Nyd de maleriske omgivelser, besøg producenterne og få nogle gode flasker vin med dig hjem.

Et alternativ til strandene ved Sortehavet: Donau floden løber langs hovedparten af landets nordlige grænse, og byder på fine muligheder for lystfiskeri, svømning og anden form for vandsport.

Bredt udvalg af sommerhuse til leje Bulgarien

Vil du også nyde fordelene ved et sommerhus Bulgarien? Så skal du booke jeres feriehus Bulgarien på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udbud af sommerhuse Bulgarien i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du hurtigt og enkelt finde nøjagtig det feriehus Bulgarien, der skal danne rammen om jeres ferie Bulgarien.

Lej sommerhus Bulgarien

Hos os er udlejning af sommerhuse Bulgarien nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Bulgarien eller den feriebolig Bulgarien som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Bulgarien

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Bulgarien. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid førsteklasses betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle