malaga villa 2018

Oplev Malaga - malaga villa 2018

Lej en villa til 2018 og få flest villaer at vælge mellem i lige det område, I allerhelst vil holde ferie i.

Du går bestemt ikke ved siden af, når du træffer en beslutning om at booke en villa som udgangspunkt for familiens ferie. Alle medlemmer af familien kan glæde sig til en uforglemmelig blanding af oplevelser, udflugter, attraktioner, seværdigheder - og selvsagt også ren og skær afslapning.

Tips og tricks til ferieoplevelser

I Malaga er der sommerlige temperaturer hele året rundt. Termometeret viser sjældent under 18 grader og selv i oktober er der herligt vejr.

Plaza de la Constitucion ligger i hjertet af Malaga. Gennem flere århundrede har forfatningspladsen været byens centrum, allerede i maurisk tid befandt markedspladsen sig her og i dag er den et populært mødested og omdrejningspunkt for arrangementer. Blandt andet finder en traditionel begivenhed sted hvert nytår: Her spiser man 12 vindruer, der symboliserer hvert klokkeslag ind i det nye år.

Hvis man vil gå i dybden med Malagas historie, er historiemuseet det helt rigtige sted. De mere end 4000 udstillede genstande fortæller mere om tidernes løb i Malaga og byens udvikling til moderne metropol.

Måske sætter du Centre Pompidou i forbindelse med Paris, men også I Malaga dukker navnet op. Her finder I nemlig en afdeling af det berømte pariser-museum. I den moderne og farverige kubus finder man værker indenfor moderne og samtidig kunst.

Plaza de la Marina er et godt udgangspunkt for en gåtur rundt i byen. Den centrale plads befinder I tæt på den gamle bydel ikke langt fra den nye havnepromenade.

Prisgaranti - malaga villa 2018

Alle villaer, som udlejes gennem Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer en villa du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver helt enkelt indsat på din konto.

Kundeservice - malaga villa 2018

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov vedrørende din søgning efter "malaga villa 2018", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.