luxus villa alicante

Oplev Alicante - luxus villa alicante

Når det er en blanding af ferieoplevelser og afslappende timer i fred og ro, der står øverst på familiens ønskeseddel til ferien, er der ikke noget, der kommer op på siden af en villa.

Når der skal holdes ferie på første klasse er en villa lige sagen. Her får I masser af plads omkring jer og selvfølgelig også den ultimative luksus i en villa: Jeres helt egen pool.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Familien kan nyde roen i Alicantes maleriske parker, imens kulturelskere får nok at se til i byens mange kirker og museer. For de vandrelystne kan det anbefales at bestige Monte Benacantil.

23 kilometer fra Alicante befinder Canalobre-grotterne sig. Den imponerende 70 meter høje klippehvælving står atmosfærisk oplyst af projektører.

Særligt iøjnefaldende er Casa Carbonell. Huset er opført i 1920 og med dets strålende hvide fassade betegnes det af mange besøgende som Alicantes smukkeste bygning.

Et fint eksempel på den spanske barokstil kan ses i det lille kapel, der befinder sig i San Nicolás Co-katedral.

I Alicante kan du prøve det populære Escape Game, hvor gæster skal prøve at flygte fra et lukket rum ved at løse puslespil og gåder. Det er muligt at prøve kræfter med Escape-spillet i 60Min Escape Room Alicante eller Xcapate i nærheden af det arkæologiske museum.

Prisgaranti - luxus villa alicante

Alle villaer, som udlejes gennem Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer en villa du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver helt enkelt indsat på din konto.

Kundeservice - luxus villa alicante

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov vedrørende din søgning efter "luxus villa alicante", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.