Del
Jeg er cand.scient.pol. og journalist. I 2012 begyndte jeg at arbejde med sommerhusudlejning og marketing.

Kontakt Jutta

jss@feline.dk

Baggrund

Jeg er cand.scient. pol. og journalist, uddannet i Tyskland, hvor jeg også er født og opvokset. Jeg kom til Danmark i 1990 og begyndte at arbejde for forskellige medier. At rejse og opleve har altid ligget ’i generne’ og derfor var det nærliggende at beskæftige sig – også professionelt - med ferie og her den specielle danske ferieform: Sommerhuse.

I marketingafdelingen tager jeg mig for det meste af ’content’, det vil sige, at skrive tekster om forskellige destinationer og områder. Dertil passer jeg de sociale medier, og så tager jeg mig af kommunikationen med det tyske marked.

I Danmark kan jeg bedst lide Vestkysten med de lange strande, de store vidder og den flotte kystnatur. Stemningen er bare helt speciel ved Vesterhavet - at blive blæst igennem, at gå en tur langs vandkanten og bagefter spise en dejlig frisk fiskeret – det er lige sagen.

I udlandet er Italien mit favoritsted. Især den sydlige del, hvor alt er meget oprindeligt. Der er ikke mange turister og nogle steder kan man have stranden helt for sig selv. En sjældenhed ved Middelhavet!