Vent venligst et øjeblik...
Udlejning af 1.136 sommerhuse Costa Brava med prisgaranti!

Lej sommerhus Costa Brava her!

Søgeformular - Find dit sommerhus Costa Brava

Herlig familieferie med det hele i et sommerhus på Costa Brava

Af Henrik L. Rasmussen - Følg mig på Google

”Vi havde en fantastisk ferie!”

Sådan lyder Lene Fredberg korte udgave af de godt to ugers ferie, hun havde med sin familie med et sommerhus på Costa Brava i Nordspanien som base. Hendes ferieglæde skyldes blandt andet, at Costa Brava i Catalonien kan byde på både daseferie, aktiv ferie og storbyferie:

”Man kan flyde på stranden, få god mad, vandre i Pyrenæerne få timers kørsel fra Costa Brava og er kun en time fra Barcelona, som er en fantastisk by,” siger Lene Fredberg.

Sammen med sin mand og parrets fire børn i alderen 12 til 17 år boede hun i et sommerhus på Costa Brava cirka 100 meter fra en børnevenlig strand og Middelhavet i byen L’Escala, hvor der er marked hver søndag.

”Det var selvfølgelig lækkert at have så kort til havet, men selv om L’Escala og byens strandpromenade ikke er overturistet, vil jeg anbefale, at man går lidt væk fra byen. I udkanten af L’Escala ligger der tre små bugter med hyggelige strande, hvor man har det lidt mere for sig selv. Der er kanonflot, og vandet er klart og lækkert,” siger Lene Fredberg.

Romerske ruiner

Bedst synes hun om stranden Empuries på grund af dens beliggenhed ved nogle romerske ruiner. De gamle bygningsværker blev ikke studeret dagligt, for Lene Fredberg og hendes familie var også på en række ture i løbet af deres ferie i et sommerhus på Costa Brava.

”En dag lejede vi mountainbikes i byen og kørte ud i ingenting. Det var fedt,” siger Lene Fredberg, som også var på to dages vandretur i Pyrenæerne.

”Vi tog en bjergbane fra byen Ribes til Vall de Nuria, hvor vi havde en overnatning og vandrede i cirka seks timer begge dage og blandt andet så vandfald og masser af flot natur. Vi havde fundet gode ruter i området på nettet og fik kort på det lokale turistbureau. Man kan nemt vandre med mindre børn, fordi det er let at planlægge korte ture,” fortæller Lene Fredberg.

Barcelona og hjemlig hygge

Hun og familien var også på en dagstur til Barcelona, hvor det blandt andet blev til shopping, tapas og en tur på La Rambla, byens hovedstrøg. Hjemme igen i familiens sommerhus på Costa Brava nød Lene Fredberg at have god plads og eget køkken.

”Når man har fire teenageunger, er det rart at have mange værelser. Det var også rart at kunne lave mad selv. Vi havde kun fem minutter til et kæmpe Carrefour-supermarked, hvor vi købte de basale ting. Og så var det selvfølgelig hyggeligt at købe ind hos den lokale slagter, grønthandler og fiskehandel. Man kan få frisk fisk og skaldyr til ingen penge, så det spiste vi en masse af,” siger Lene Fredberg.

Nem søgning og booking

Hvordan du vil på din og familie på en ferie i et sommerhus på Costa Brava, bestemmer du selv.

Sommerhus-siden har sommerhuse i alle prisklasser og kategorier, og vores søgemaskine er nem at bruge og fuld af valgmuligheder.

Hos os er bookingen og betalingen både sikker og nem. Husk også, at du med vores prisgaranti altid får den laveste pris på det sommerhus, du har booket.

Over 1,5 million tilfredse kunder siden 2000 understreger, at du og din bookning af et sommerhus er i gode hænder hos Sommerhus-siden.

Kompetent kundeservice

Ved at abonnere på Sommerhus-sidens nyhedsbrev, Feline Holidays Club, modtager du hver uge gode tilbud på sommerhuse og rejsetips, lige som du kan vinde præmier i vores konkurrencer.

Skulle du mod forventning ikke finde præcis det sommerhus, du har brug for til jeres ferie, kan du ringe eller maile til vores kundeservice, hvor en af mine kolleger vil være klar til at hjælpe dig.

God fornøjelse med bookingen af dit og din families sommerhus.

Med venlig hilsen

Henrik


Assistance?
Ring
+45 8724 1270 Åbningstider
Sitemap

© Sommerhussiden.dk v. Feline Holidays A/S - Højbovej 1F - 8600 Silkeborg - Danmark

Telefonnr.: +45 8724 1270 - E-mail: info@sommerhus-siden.dk - CVR nr.: 26347688


Registreret i Rejsegarantifonden under nr. 2137.