Vent venligst et øjeblik...
Udlejning af 1.531 sommerhuse Alicante med prisgaranti!

Lej sommerhus Alicante her!

Søgeformular - Find dit sommerhus Alicante

Et sommerhus i Alicante er garanti for sol, eventyr og storbyferie

Af Henrik L. Rasmussen - Følg mig på Google

Luk guidebogen, sluk gps'en, glem tiden og tril derudad. Så kommer man på eventyr, når man er på ferie i et sommerhus i Alicante.

"Man skal ikke forberede alt for meget og kigge i bøger, for så kommer man derhen, hvor alle de andre turister er. I stedet skal man bare følge vejen og se, hvad man kommer til," lyder opfordringen fra Pernille Andersen, som boede med sin mand og parrets fire børn i et sommerhus i Alicante.

Turen ud i det blå førte Pernille Andersen og hendes familie i bjergene bag Alicante på Costa Blanca.

"Der ligger gamle, smukke landsbyer med velbevarede huse, hvor tiden næsten synes at være gået i stå. Vi fandt også nogle vingårde deroppe, hvor man kan komme på vinsmagning og købe fem liter vin i plasticdunk. Det er både sjovere og billigere end at købe den i supermarkedet," siger Pernille Andersen.

Lang sandstrand

Hun og familien holdt til i et sommerhus i Alicante i byen Torrevieja. Byen frister blandt andet med den lange sandstrand Playa de la Mata, som ifølge Pernille Andersen er ret børnevenlig.

"Der er sandbund overalt, men også steder med understrøm. De er afmærket med advarselsskilte," påpeger hun.

Om aftenen er der marked på strandpromenade med tivoli og boder, hvor man eksempelvis kan købe

håndlavede smykker, træskæringsarbejder fra Afrika og lædervarer.

Festaber kan slå fyre den af på diskoteker som Pacha og Look, mens andre måske vil foretrække at slå sig løs på Torreviejas fredagsmarked - efter sigende det største i Europa.

"Der er også et marked om søndagen, hvor man kan få wienerbrød hos en dansk bager og hotdogs i en pølsevogn," oplyser Pernille Andersen.

Vil man hellere svinge køllen, er Alicante rigt forsynet med golfbaner. Et besøg værd er også de to saltsøer ved Torrevieja, der er tilholdssted for tusindvis af flamingoer. Mere eksotisk dyreliv finder man eksempelvis i Terra Natura Benidorm, Safari Aitana Park og Mundomar Marin Park.

"Her er der shows med papegøjer, søløver og delfiner, og lige ved siden af ligger Europas største vandland, Aqualandia. De to ting kan man nemt få en hel dag til at gå med," siger Pernille Andersen.

Byen Alicante nød hun også på grund af dens gode shopping og seværdigheder så som Santa Barbara Slot, Explanada de Espana, der er lavet af marmor, og El Palmeral Park med legepladser og gangstier.

Forskel på paella

Handler det om mad, som spanierne foretrækker den, anbefaler Pernille Andersen, at man søger væk fra turistområderne.

"Der kan man selvfølgelig også få for eksempel paella, men man kan tydeligt smage forskel, hvis man får den på et lokalt sted. Husk bare, at man skal vente en halv times tid, før den er klar," påpeger Pernille Andersen.

Hun glædede sig over sit og sin families sommerhus i Alicante, ikke mindst den dag, da temperaturen nåede op på 46 grader.

"Så var det rart at kunne være indendørs og tage en dukkert i den pool, vi deltes om med naboerne, hvor vi boede," siger Pernille Andersen.

Lej sommerhus i Alicante: Nem søgning

Hvor og hvordan du og din familie vil bo i et sommerhus i Alicante, bestemmer du nemt og sikkert med Sommerhus-siden.

Vi har sommerhuse i Alicante i alle prisklasser og kategorier, og vores søgemaskine er nem at bruge og fuld af valgmuligheder. Søgekriterierne kan du altid ændre for at finde netop det sommerhus, som passer jer.

På Sommerhus-siden er bookingen og betalingen både sikker og nem. Husk også, at du med vores prisgaranti altid får den laveste pris på det sommerhus, du har booket.

Over 1,5 million tilfredse kunder siden 2000 understreger, at du og din bookning af et sommerhus er i gode hænder os.

Lej dit sommerhus i Alicante hos Sommerhus-siden, og få den bedste start på ferien.

Kompetent kundeservice

Ved at abonnere på Sommerhus-sidens nyhedsbrev, Feline Holidays Club, modtager du hver uge gode tilbud på sommerhuse og rejsetips, lige som du kan vinde præmier i vores konkurrencer.

Skulle du mod forventning ikke finde præcis det sommerhus, du har brug for til jeres ferie, kan du ringe eller maile til vores kundeservice, hvor en af mine kolleger vil være klar til at hjælpe dig.

God fornøjelse med bookingen af dit og din families sommerhus i Alicante.

Med venlig hilsen

Henrik


Assistance?
Ring
+45 8724 1270 Åbningstider
Sitemap

© Sommerhussiden.dk v. Feline Holidays A/S - Højbovej 1F - 8600 Silkeborg - Danmark

Telefonnr.: +45 8724 1270 - E-mail: info@sommerhus-siden.dk - CVR nr.: 26347688


Registreret i Rejsegarantifonden under nr. 2137.