Vent venligst et øjeblik...
Udlejning af 599 sommerhuse Krk med prisgaranti!

Lej sommerhus Krk her!

Søgeformular - Find dit sommerhus Krk

Sommerhus Krk


Sommerhus på Krk - Stort udvalg af sommerhuse på Krk.

Find og book dit sommerhus på Krk direkte her fra siden. Med et areal på godt 400 kvadratkilometer er Krk den største af de øer, der befinder sig i Kvarner Bugt. Det er særdeles populært at tage på ferie, der byder på en række forskellige former for ferie. Der findes et bredt udvalg af sommerhuse på Krk, så du kan nemt finde netop det sommerhus på Krk, der matcher de ønsker, du har til din ferie. Mange af vore gæster rejser hertil for at holde bade ferie – men med et sommerhus på Krk får du helt frie hænder til selv at sammensætte indholdet af din ferie.

Krk har en lang kystlinje lige ud til det dejligt varme og azurblå Adriaterhav, og øens strande er et sandt eldorado for alle, der vil på bade ferie. Pragtfulde strande og maleriske kystbyer som Baska, Krk, Malinske, Nijnice og Punat tiltrækker hvert år rigtig mange gæster til de forskellige sommerhuse på Krk. Der er så mange sommerhuse på Krk, at det ikke er nogen sag at finde en passende sommerhus på Krk i nærheden af dit foretrukne feriested. Familiens yngste vil elske at lege og soppe i vandkanten – og synet af de glade børn, den blå himmel og solens glitrende spil i havet, er i sig selv hele opholdet i en af de dejlige sommerhuse på Krk værd.

Den dejlige ferieø er også et oplagt valg, når det gælder vandsport. Klimaet og forholdene gør det muligt at udøve stort set alle former for vandsport, for eksempel windsurfing og sejlads. Hvis du gerne vil benytte dit ophold i et sommerhus på Krk til at opleve den spændende verden under havets overflade, er der også råd for det. Du skal blot opsøge et af de lokale dykkercentre, der har alt det nødvendige udstyr klar. Hvis du ikke er den store vandhund, er der ingen grund til bekymring; vore sommerhuse på Krk er nemlig også et oplagt udgangspunkt for aktiviteter og oplevelser, der ikke har med vand at gøre.

Sommerhuse Krk


På den nordøstlige del af øen findes således den smukke by Dobrinj, der er et oplagt udgangspunkt for udflugter til den række af maleriske, rustikke landsbyer, der findes i lokalområdet. Du kan køre rundt i din bil og opleve det smukke landskab, men da afstandene på Krk ikke er så store, kan du også vælge at cykle. På denne måde kommer du tættere på naturen, og får det fulde sanseindtryk af varmen, duftene fra træer og buske samt fuglenes sang. I den anden ende af øen giver Obzova bjerget (569 m) en fantastisk udsigt over Krk og resten af øhavet – så hvis du har mod på en lille bjergferie mens du besøger Krk, er det lige sagen.

Et sommerhus på Krk ved den imponerende middelalderby Vrbnik, der ligger midt på den østlige kystlinje, er løsningen hvis du gerne vil på vin ferie. I området omkring byen findes en lang række vingårde, og det kuperede landskab er præget af marker med frodige, grønne vinstokke. Druerne anvendes hovedsageligt til fremstilling af øens berømte hvidvin, ”Vrbnicka Zlahtina”, som du får rig lejlighed til at smage, når du besøger vingårdene. Mon ikke der også skulle være et par gode flasker til en hyggelig aften i dit sommerhus på Krk og til samlingen derhjemme?

Krk er ikke alene forbundet til fastlandet via færgeruter, men også via en næsten 1,5 kilometer lang bro, der gør det nemt at køre en tur til Rijeka – eller til Split, hvor du kan opleve den romerske kejser Diocletian’s Palads, som UNESCO har anerkendt som en del af verdens kulturelle arv. Du kan også vælge at arrangere en udflugt til Zagreb; fra vore sommerhuse på Krk er der nemlig kun 2-3 timers kørsel til den kroatiske hovedstad, der absolut er en afstikker værd.

Du kan hurtigt og nemt finde frem til alle de sommerhuse på Krk, der findes i vores online katalog. Systemet er indrettet således, at det er meget brugervenligt; det kræver faktisk ikke mere end nogle få klik med musen at finde de sommerhuse på Krk, der opfylder de krav, du stiller til din ferie. En anden fordel ved systemet er, at Sommerhus-siden.dk er åben 24 timer i døgnet, året rundt.

Derfor kan du når som helst sætte dig ved computeren, og gennemgå hver enkelt sommerhus på Krk. Når du har bestemt dig for det sommerhus på Krk, der skal danne rammen om din ferie, kan du med samme booke det direkte her fra siden. Vi klarer resten, så du straks kan begynde at glæde dig til en spændende ferie i et skønt sommerhus på Krk.


Assistance?
Ring
+45 8724 1270 Åbningstider
Sitemap

© Sommerhussiden.dk v. Feline Holidays A/S - Højbovej 1F - 8600 Silkeborg - Danmark

Telefonnr.: +45 8724 1270 - E-mail: info@sommerhus-siden.dk - CVR nr.: 26347688


Registreret i Rejsegarantifonden under nr. 2137.