Vent venligst et øjeblik...
Udlejning af 4.443 sommerhuse Istrien med prisgaranti!

Lej sommerhus Istrien her!

Populære sommerhus områder i Istrien

Søgeformular - Find dit sommerhus Istrien

Sommerhus Istrien: Ferieglæder på første klasse

Af Henrik L. Rasmussen - Følg mig på Google

Glem kalender og planlægning i et sommerhus på Istrien og tag tingene, som de kommer. Så får du den perfekte ferie i et sommerhus på Istrien i Kroatien ifølge Søren Peter Mogensen.

”Tag chancen og lad være at planlægge alt for meget. Det gjorde vi i et sommerhus på Istrien. Det var skønt,” siger Søren Peter Mogensen, der gerne vil på en ny ferie i et sommerhus på Istrien.

Ikke mindst for at opleve idyl, fred og ro med familien i et sommerhus på Istrien.

”Vi oplevede solnedgange over Adriaterhavet, mens ungerne legede i vandkanten, nær vores sommerhus på Istrien. Man er altid tæt på vandet i et sommerhus på Istrien, og med et sommerhus på Istrien er det let at finde en oase, hvor man bare kan være,” siger Søren Peter Mogensen.

Gå under jorden

Oplevelser og eventyr fandt han også masser af på ferien i et sommerhus på Istrien. Blandt andet ved sammen med familien at gå under jorden nær et sommerhus på Istrien.

”Nord for byen Porec var vi nede i Baredine-grotten. Det var spændende. På en 45 minutter lang tur fortalte en guide fortalte om grottens historie og viste om en blind, hvid salamander og dens unger,” fortæller Søren Peter Mogensen om turen ned i den 60 meter dybe drypstenshule.

Flere studier af dyr blev det til på de mange strande ved et sommerhus på Istrien.

”Vi snorklede i det klare og varme vand med vores to store børn på seks og ni år, dykkede efter eremitkrebs og lavede krabbevæddeløb på stranden. Det var super,” siger Søren Peter Mogensen om familiehygge i et sommerhus på Istrien.

Safari og havskildpadder

Efter ferien i et sommerhus på Istrien giver han topkarakter til naturparken Kamenjak syd for byen Pula.

”Der er en safaripark med vilde dyr, en naturlegeplads samt rustikke og rå strande. Man skal passe på, når man bader, for strømmen kan være kraftig,” siger Søren Peter Mogensen og anbefaler en god frihøjde på bilen på en tur til Kamenjak fra et sommerhus på Istrien.

”Man kører på jordveje i parken. Vi kørte ret langt fra vores feriebolig på Istrien, men det var turen værd,” forsikrer Søren Peter Mogensen om et sommerhus på Istrien.

Akvariet i Pula er tillige et besøg værd på ferien i et sommerhus på Istrien.

”Ud over fisk er der også et rehabiliteringscenter for havskildpadder. Akvariet ligger i et gammelt fort fra Første Verdenskrig og bærer præg af ikke at være anlagt af en pengemand, men af havbiologer. Det er fedt og mere nede på jorden,” konstaterer Søren Peter Mogensen.

Lave priser

Helt nede på jorden er prisniveauet også i et sommerhus på Istrien.

”Indkøb er billigt, du kan få en kop kaffe på en café for tre kroner, og hvis du går væk fra de mest oplagte turiststeder, finder du gode restauranter med for eksempel lækre pizzaer, fisk og skaldyr. Og selv om de lokale måske ikke er så gode til engelsk, er de venlige og imødekommende,” fortæller Søren Peter Mogensen om et sommerhus på Istrien.

Åbenheden udmøntede sig blandt andet i en invitation til en lokal vingård nær hans sommerhus på Istrien.

”Ud over at smage på den gode vin købte vi en liter glimrende hvidvin til 15 kr. for en liter,” fortæller Søren Peter Mogensen.

Han anbefaler endvidere et besøg i middelalderbyen Pazin og dens gamle fæstning, vandreture og smukke udsigter i bjergene samt byen Rovinj med små, snoede stræder og kirken Skt. Euphemia og dens 60 meter høje tårn.

”Det kan være svært at parkere i Rovinj, men man kan sejle til byen,” siger Søren Peter Mogensen om en af de mange muligheder for bådture nær et sommerhus på Istrien.

Han nød friheden i sin feriebolig på Istrien.

”Det er rart at kunne lave mad hjemme og at kunne sidde oppe, når ungerne er puttet,” siger Søren Peter Mogensen.

Nem søgning

Han fandt sit og familiens sommerhus på Istrien på Sommerhus-siden.

Her kan du også nemt og sikkert finde et sommerhus i Kroatien, for vi har ferieboliger i alle prisklasser og kategorier.

Husk også, at du med vores prisgaranti altid får den laveste pris for det sommerhus, du har booket.

Over 1,5 million tilfredse kunder siden 2000 understreger, at du og din booking af et sommerhus er i gode hænder os.

Kompetent kundeservice

Ved at abonnere på Sommerhus-sidens nyhedsbrev, Feline Holidays Club, modtager du hver uge gode tilbud på sommerhuse og rejsetips, lige som du kan vinde præmier i vores konkurrencer.

Skulle du mod forventning ikke finde præcis det sommerhus, du har brug for til jeres ferie, kan du ringe eller maile til vores kundeservice, hvor en af mine kolleger vil være klar til at hjælpe dig.

God fornøjelse med bookingen af dit og din families sommerhus på Istrien. Se frem til at snorkle i Adriaterhavet med ungerne, til at dase på skønne strande, til at udforske grotter og gamle byer og til at nyde lækker mad og vin til lavpris.

Med venlig hilsen

Henrik


Assistance?
Ring
+45 8724 1270 Åbningstider
Sitemap

© Sommerhussiden.dk v. Feline Holidays A/S - Højbovej 1F - 8600 Silkeborg - Danmark

Telefonnr.: +45 8724 1270 - E-mail: info@sommerhus-siden.dk - CVR nr.: 26347688


Registreret i Rejsegarantifonden under nr. 2137.