Vent venligst et øjeblik...
Udlejning af 301 sommerhuse Trogir med prisgaranti!

Lej sommerhus Trogir her!

Søgeformular - Find dit sommerhus Trogir

Sommerhus Trogir


Sommerhus i Trogir - Stort udvalg af sommerhuse i Trogir.

Find og book dit sommerhus i Trogir direkte her fra siden. Det er meget populært at rejse på ferie, der ligger ved Kastela bugten, 27 kilometer vest for Split. For godt 2300 år siden ankom græske kolonister til en lille ø ud for det kroatiske fastland hvor de grundlagde en ny koloni, Tragurion. 

Senere blev kolonien erobret af romerne, der udviklede den til en vigtig havneby – men i takt med at Solins betydning steg, faldt Tragurions tilsvarende. Byen overlevede imidlertid helt frem til i dag, hvor den hedder Trogir. Der findes et bredt udvalg af sommerhuse i Trogir, så du kan være sikker på, at du altid kan finde lige netop det sommerhus i Trogir, der matcher dine ønsker til din ferie. 

Den ældste del af byen, der nu er forbundet til fastlandet med en bro, er anerkendt af UNESCO som en del af verdens kulturelle arv – og et besøg her, er et must under et ophold i en af de dejlige sommerhuse i Trogir. Gadernes placering har ikke ændret sig, siden de for mange år siden blev anlagt af grækerne – men i takt med tidens gang, er en række kunstfærdige bygninger kommet til. Gå en tur i byen, indsnus atmosfæren og oplev historiens vingesus, mens du bor i et sommerhus i Trogir.

Med et sommerhus i Trogir kommer du tæt på den smukke historiske bydel. Det gælder uanset hvilken af de mange sommerhuse i Trogir, du beslutter dig for; afstandene er nemlig ikke større, end at man let kan gå frem og tilbage mellem den gamle koloni og den nyere by, der er vokset op inde på fastlandet. Her kan du også opleve den imponerende Skt. Laurentius Katedral, hvis vestlige indgangsparti er udsmykket af Radovan, en berømt kroatisk skulptør og arkitekt, der levede i 1200-tallet.

Sommerhuse Trogir


Kulturlivet fylder meget i Trogir, men med et sommerhus i Trogir får du frie hænder til selv at sammensætte indholdet af din ferie. Byen er nemlig ikke et arbejdende museum, men har forstået at udvikle sig i respekt for bygningsværkerne fra fortiden.  Du kan for eksempel gå en tur over en hejsebro i den ældste bydel, der fører over til den smukke ø Ciovo. På den anden side af broen findes endnu en del af Trogir, der således har spredt sig på begge sider af grækernes gamle koloni.

De naturskønne omgivelser giver mange muligheder for spændende ferieoplevelser. Du kan for eksempel give dig i kast med noget nær enhver form for vandsport i den skønne Kastela Bugt. Hvis du har lyst til at opleve den spændende verden under havets overflade er der også råd for det, når du opholder dig i en af de komfortable sommerhuse i Trogir. Du behøver blot at opsøge byens dykkercenter, der har alt det nødvendige udstyr til en fantastisk dykker ferie.

Det er selvfølgelig også muligt at nyde den betagende udsigt til de grønne skråninger, øhavet og det azurblå Adriaterhav inde fra land. Ved Trogir har børnene dog ikke mulighed for at bygge sandslotte – her består strandene nemlig ikke af sand, men i stedet af små, runde sten. Til gengæld vil børnene elske at soppe i vandkanten, samle småstenene i spande og lave små bjerge af dem. Imens kan forældrene slappe af og nyde livet få meter derfra – og tage en dukkert i det dejlige vand, når det ind imellem bliver for varmt at ligge i solen.

Her på siden kan du nemt få et overblik over alle de sommerhuse i Trogir, der findes i vores online katalog. Computeren kan lynhurtigt danne en liste over alle de sommerhuse i Trogir, der opfylder dine krav til din ferie. Uanset hvilke oplevelser du er på jagt efter, kan du nemt finde det helt rigtige sommerhus i Trogir her på Sommerhus-siden.dk. Hjemmesiden er åben døgnet rundt hele året, så du kan læse om hvert enkelt sommerhus i Trogir, når som helst det passer dig.

Når du har besluttet dig for det sommerhus i Trogir, der skal danne rammen om din ferie, kan du med det samme booke det direkte her fra siden. Udvalget af sommerhuse i Trogir er meget bredt, og når bookingen er gennemført ordner vi resten, så du med det samme kan begynde at glæde dig til en spændende ferie.


Assistance?
Ring
+45 8724 1270 Åbningstider
Sitemap

© Sommerhussiden.dk v. Feline Holidays A/S - Højbovej 1F - 8600 Silkeborg - Danmark

Telefonnr.: +45 8724 1270 - E-mail: info@sommerhus-siden.dk - CVR nr.: 26347688


Registreret i Rejsegarantifonden under nr. 2137.