Vent venligst et øjeblik...

Lej sommerhus Næs her!

Søgeformular - Find dit sommerhus Næs

Oversigt sommerhuse Næs

Sommerhus Næs - Prisgaranti - 130-K51428
Emne nr.: 130-K51428
Indeholdende bl.a. Pejs/brændeovn, Kabel TV/parabol
Fra DKK 945,-
Sommerhus Næs - Prisgaranti - 034-8216
Emne nr.: 034-8216
Indeholdende bl.a. Pejs/brændeovn, Opvaskemaskine, Kabel TV/parabol, Vaskemaskine
Sommerhus Næs - Prisgaranti - 130-K51441
Emne nr.: 130-K51441
Indeholdende bl.a. Pejs/brændeovn
Fra DKK 2.150,-

Sommerhus Næs

Sommerhus Næs - Stort udvalg af sommerhuse Næs.

Nem og sikker sommerhusudlejning. Find og book dit sommerhus Næs hos Sommerhus-siden.dk, hvor udvalget er størst. Med et sommerhus Næs kommer du til det sydøstligste hjørne af Sjælland, mindre end 10 kilometer fra Vordingborg. Når du vælger et sommerhus Næs som udgangspunkt for din ferie Næs, åbner der sig en hel verden af dejlige ferieoplevelser. Der findes en lang række sommerhuse Næs, så du kan nemt finde et passende sommerhus Næs til din ferie Næs.Uanset hvilket af de mange sommerhuse Næs du falder for, kan du være sikker på, at der ikke vil være mange minutters gang fra dit sommerhus Næs til de pragtfulde sandstrande, der findes på begge sider af Avnø Fjord. Du har nem adgang til strandene på begge sider af fjorden, i og med at de forskellige sommerhuse Næs er beliggende ved bunden af den maleriske Avnø Fjord. Der er da også mange, der benytter sig af opholdet i et sommerhus Næs, til at holde bade ferie Næs. Et sommerhus Næs giver imidlertid også mulighed for mange andre ferieoplevelser, der ikke handler om sand og strand. Du kan frit vælge et sommerhus Næs blandt alle de sommerhuse Næs, der findes i kataloget.


For børnefamilier er det oplagt at tage en tur til den meget populære forlystelsespark BonBon-Land, mens I opholder jer i et af de komfortable sommerhuse Næs. Det tager ikke mere end en halv time at køre fra dit sommerhus Næs til BonBon-Land, hvor der venter mange sjove oplevelser og aktiviteter, for alle familiens medlemmer. Blandt de forlystelser alle kan være med til, er Hundeprutte-rutsjebanen – opkaldt efter de bolsjer, slikfabrikken BonBon i 1988 lancerede som ”hundeprutter”.

 

Sommerhuse Næs


Hvis der virkelig skal fart på, er en tur i den mere end 400 meter lange rutsjebane Vild-Svinet lige sagen. Med op til 74 kilometer i timen går det virkelig stærkt med at komme igennem loops og kurver – så denne forlystelse er ikke for folk med sarte nerver! Mindre kan da heldigvis også gøre det, og der er så mange forskellige tilbud i BonBon-Land, at du roligt kan afsætte en hel dag til at komme igennem parken. I er med garanti godt trætte, når I vender tilbage til jeres sommerhus Næs.I slutningen af 1100-tallet opførte kong Valdemar den Store en fæstning på det sted, som det moderne Vordingborg er bygget omkring. Hans efterfølgere udbyggede i de følgende århundreder Vordingborg Slot, der til sidst havde ni tårne og flere hundrede meter mure. I anden halvdel af 1600-tallet var det imidlertid slut. Vordingborg Slot blev revet ned efter ordre fra kong Frederik III, der manglede byggematerialer til et nyt slot.


Dette slot var tiltænkt hans søn, prins Jørgen, der imidlertid aldrig kom til at bruge det. Senere blev også dette slot revet ned – så Vordingborg Slot blev så at sige ødelagt for ingenting. Den eneste del af slottet der overlevede var Gåsetårnet, der i dag ikke alene er Vordingborgs største attraktion, men også byens vartegn. Omkring det 26 meter høje tårn kan du se ruinerne af det tidligere så mægtige Vordingborg Slot. Et besøg her er ikke til at komme uden om, når du holder ferie Næs i et sommerhus Næs.


Med vore dages moderne teknologi er det legende let at arrangere din ferie Næs i et sommerhus Næs. Netbaseret sommerhusudlejning betyder, at du hverken behøver at bekymre dig om at indsamle eller gennemlæse bunker af kataloger, når du er på udkig efter et sommerhus Næs. Du skal heller ikke bekymre dig om åbningstider. I dag kan du når som helst gå på nettet og søge efter sommerhuse Næs, for Sommerhus-siden.dk er åben 24 timer i døgnet, året rundt. 

Nogle få klik med musen er alt der skal til, for at systemet kan finde alle de sommerhuse Næs, der matcher dine ønsker til dit sommerhus Næs. Du kan se nærmere på hvert enkelt sommerhus Næs, når det passer ind i dit øvrige program. Når du har udvalgt det sommerhus Næs, du helst vil tilbringe din ferie Næs i, kan du booke det direkte her fra siden. Online booking af sommerhuse Næs er nemlig yderligere en af de fordele, netbaseret sommerhusudlejning byder på.


Assistance?
Ring
+45 8724 1270 Åbningstider
Sitemap

© Sommerhussiden.dk v. Feline Holidays A/S - Højbovej 1F - 8600 Silkeborg - Danmark

Telefonnr.: +45 8724 1270 - E-mail: info@sommerhus-siden.dk - CVR nr.: 26347688


Registreret i Rejsegarantifonden under nr. 2137.