Vent venligst et øjeblik...
Udlejning af 136 sommerhuse Højby med prisgaranti!

Lej sommerhus Højby her!

Søgeformular - Find dit sommerhus Højby

Oversigt sommerhuse Højby

Sommerhus Højby - Prisgaranti - 090-39758
Emne nr.: 090-39758
Indeholdende bl.a. Pejs/brændeovn, Opvaskemaskine, Vaskemaskine
Sommerhus Højby - Prisgaranti - 121-90-2726
Emne nr.: 121-90-2726
Indeholdende bl.a. Ikke ryger, Pejs/brændeovn, Opvaskemaskine, Vaskemaskine
Sommerhus Højby - Prisgaranti - 130-E19607
Emne nr.: 130-E19607
Indeholdende bl.a. Pejs/brændeovn, Spabad, Opvaskemaskine, Internetadgang, Kabel TV/parabol, Tørretumbler, Vaskemaskine
Fra DKK 2.099,-

Sommerhus Højby


Sommerhus i Højby - Katalog med stort udvalg af sommerhuse i Højby.

Nem og sikker online sommerhusudlejning. Book dit sommerhus Højby hos Sommerhus-siden.dk, hvor udvalget af sommerhuse Højby er størst. Med et sommerhus Højby kommer du til den centrale, nordlige del af Odsherred. Et sommerhus Højby giver dig alle muligheder for selv at bestemme, hvad din ferie Højby skal handle om – og der venter mange gode ferieoplevelser i denne naturskønne del af Danmark. Du kan frit vælge et sommerhus Højby blandt den lange række af sommerhuse Højby, der findes i kataloget.De forskellige sommerhuse Højby ligger et stykke inde i landet, hvorfor du skal regne med, at det længere tid at komme ned til havet herfra, end hvis du havde valgt et sommerhus i Tengslemark eller Højby Lyng. Der er dog ikke længere fra dit sommerhus Højby til strandene ved Sejerø Bugt, end det sagtens kan lade sig gøre at holde bade ferie Højby. Et sommerhus Højby giver imidlertid også mange andre muligheder for en spændende ferie Højby.


Der er således ikke mange kilometer fra dit sommerhus Højby til den meget populære forlystelsespark, Sommerland Sjælland. Her findes så mange aktiviteter og forlystelser, at der venter mange timers underholdning for hele familien. I Vildmarken kan I for eksempel opleve den atmosfære, der tidligere herskede i det vilde vesten. Du kan vaske guld i en af de særlige tallerkener, der førhen blev anvendt af rigtige guldgravere – og hvis du bliver sulten kan du bage et snobrød over bålet. Med netbaseret sommerhusudlejning er det både hurtigt og nemt at finde og booke et passende sommerhus Højby til din ferie Højby.

 

Sommerhuse Højby


I Bolcheland finder du Fidy’s Bolchekogeri, hvor dygtige bolchekogere dagen igennem forvandler store klumper af flydende bolchemasse til farvestrålende og velsmagende bolcher og slikkepinde. I bolchekogernes øvede hænder ser det hele vældig nemt ud – men det er nu ikke helt så nemt, når du ikke har prøvet det før. Det får du imidlertid mulighed for i Sommerland Sjælland – her kan du nemlig købe en klump bolchemasse, som du skal nå at omforme til en slikkepind, inden den størkner. Bolchemassen kan ikke opvarmes igen, så du får kun ét forsøg. I har med garanti haft en sjov og hyggelig dag, når I vender hjem til jeres sommerhus Højby.Hvis du holder af golf kan du glæde dig over, at der heller ikke er særlig langt fra dit sommerhus Højby til den spændende 18-hullers golfbane, som Odsherred Golfklub råder over. Der venter dig adskillige timers udfordrende golfspil på den naturskønne bane. Ikke alene skal du forsøge at slå bolden uden om forhindringer som træer, buske, sandbunkers og vandhazards; du skal også hele tiden tage hensyn til, at terrænet sine steder er temmelig kuperet. Du kan være sikker på, at du har fået afprøvet alle dine talenter, når du kommer tilbage til dit sommerhus Højby.


Nu om dage, hvor al moderne sommerhusudlejning foregår over nettet, er det ingen sag at finde et godt sommerhus Højby til din ferie Højby. Du kan når som helst søge efter sommerhuse på nettet, for Sommerhus-siden.dk er åben 24 timer i døgnet, året rundt. Nogle få klik med musen i menuen til højre er tilstrækkeligt til, at systemet kan finde alle de sommerhuse Højby, der opfylder dine krav til dit sommerhus Højby.


Der går ikke mange sekunder fra du har klikket på ”Start søgning”, til du sidder med en komplet fortegnelse over alle de sommerhuse Højby, der er relevante for dig. Du kan gennemgå hvert enkelt sommerhus Højby, når det passer sammen med dine øvrige gøremål. Når du har bestemt dig for det sommerhus Højby, du helst vil tilbringe din ferie Højby i, kan du booke det direkte her fra siden. Det tager kun et øjeblik at gennemføre bookingen – og herefter kan du se frem til en uforglemmelig ferie Højby.


Assistance?
Ring
+45 8724 1270 Åbningstider
Sitemap

© Sommerhussiden.dk v. Feline Holidays A/S - Højbovej 1F - 8600 Silkeborg - Danmark

Telefonnr.: +45 8724 1270 - E-mail: info@sommerhus-siden.dk - CVR nr.: 26347688


Registreret i Rejsegarantifonden under nr. 2137.