Vent venligst et øjeblik...
Udlejning af 130 sommerhuse Ulvshale med prisgaranti!

Lej sommerhus Ulvshale her!

Søgeformular - Find dit sommerhus Ulvshale

Oversigt sommerhuse Ulvshale

Sommerhus Ulvshale - Prisgaranti - 034-1310
Emne nr.: 034-1310
Indeholdende bl.a. Pejs/brændeovn, Sauna, Opvaskemaskine, Kabel TV/parabol, Tørretumbler, Vaskemaskine
Sommerhus Ulvshale - Prisgaranti - 034-1025
Emne nr.: 034-1025
Indeholdende bl.a. Pejs/brændeovn, Kabel TV/parabol, Tørretumbler, Vaskemaskine
Sommerhus Ulvshale - Prisgaranti - 034-1056
Emne nr.: 034-1056
Indeholdende bl.a. Opvaskemaskine, Tørretumbler, Vaskemaskine

Sommerhus Ulvshale

Sommerhus ved Ulvshale - Katalog med stort udvalg af sommerhuse ved Ulvshale.

Sikker og meget brugervenlig online sommerhusudlejning. Find og book dit sommerhus Ulvshale hos Sommerhus-siden.dk, hvor udvalget er størst. Det er populært at holde ferie på halvøen Ulvshale, der er beliggende på Møn, ganske få kilometer nordvest for Stege. Der findes mange sommerhuse Ulvshale, så det er ingen sag at finde det helt rigtige sommerhus Ulvshale til din ferie Ulvshale.Hvad enten du falder for det ene eller det andet af de forskellige sommerhuse Ulvshale, vil der ikke være mange minutters gang fra dit sommerhus Ulvshale til de herlige sandstrande, der findes ved Møns nordøstlige kystlinje. Der er da også mange, der tager på bade ferie Ulvshale. Her kan du nyde livet på et håndklæde i det varme sand, lege med dine børn i vandkanten, tage dig en dukkert – eller suse hen over vandet på et surfbræt. Med et sommerhus Ulvshale får du frie hænder til selv at afgøre, hvilket indhold din ferie Ulvshale skal have – og du kan frit vælge et sommerhus Ulvshale blandt alle dem, der findes i kataloget.


Ganske få kilometer nord for de forskellige sommerhuse Ulvshale finder du det store og meget naturskønne Ulvshale-Nyord Vildtreservat. Området er kendt for sin enorme bestand af vandfugle som for eksempel ænder, svaner, skarver og edderfugle. Der er anlagt en sti igennem reservatet, så du får mulighed for at nyde synet af de mange tusinde fugle fra første parket. Det er en meget afstressende og beroligende oplevelse at gå en tur igennem reservatet. Her er tiden fuldstændig din egen, og du glemmer lynhurtigt din hektiske hverdag, i disse enestående naturomgivelser.

 

Sommerhuse Ulvshale


Fra de forskellige sommerhuse Ulvshale er der omtrent 20 minutters kørsel til den østlige ende af Møn, hvor du finder en af de mest populære seværdigheder i Danmark. Her ligger nemlig den række af høje, stejle kridtskrænter, der hedder Møns Klint. Selv om du tager turen op til toppen af Møns højeste punkt, Aborrebjerg (143 m), kan du imidlertid ikke se, hvor fantastiske de hvide skrænter faktisk er. Denne oplevelse får du kun, hvis du nyder synet af Møns Klint ude fra Østersøen. Om sommeren kan du tage med en af de både, der fra Klintholm Havn sejler derud. Synet er bestemt turen fra dit sommerhus Ulvshale værd.For børnefamilier er det dog mere interessant, at der fra de mange sommerhuse Ulvshale ikke er mere end godt 40 minutters kørsel til Eskilstrup, der er beliggende på Falster. Her findes Krokodille Zoo, der har Europas største samling af forskellige krokodiller. Alligatorer, nilkrokodiller og saltvandskrokodiller er blandt de arter, du kan opleve her. Desuden findes her eksemplarer af en af verdens største slanger, den grønne anakonda. De bomstærke kvæleslanger kan i sjældne tilfælde nå en længde på 8 meter – men Krokodille Zoos eksemplarer er ”kun” omkring 5 meter lange. Det er en spændende oplevelse for hele familien at se de store dyr, så du kan roligt afsætte adskillige timer til besøget i Krokodille Zoo.


Netbaseret sommerhusudlejning har gjort det legende let at planlægge din ferie Ulvshale i et sommerhus Ulvshale. Det er ikke længere nødvendigt at indsamle og gennemlæse uoverskuelige bunker af glitrede kataloger, når du er på udkig efter er sommerhus Ulvshale. I stedet kan du når som helst gå på nettet og søge efter sommerhuse Ulvshale, for Sommerhus-siden.dk er åben 24 timer i døgnet, året rundt. Ved hjælp af menuen til højre kan du nemt angive dine ønsker til de faciliteter m.v., der skal være i dit sommerhus Ulvshale; det eneste der skal til, er nogle få klik med musen.


Det er nemlig tilstrækkeligt til, at systemet kan danne en oversigt over alle de sommerhuse Ulvshale, der matcher dine ønsker til dit sommerhus Ulvshale. Du kan i ro og mag gennemgå hvert enkelt sommerhus Ulvshale nærmere, når det passer ind i dit øvrige program. Når du har udvalgt det sommerhus Ulvshale, der skal danne rammen om din ferie Ulvshale, kan du booke det direkte her fra siden. Bookingen er hurtigt klaret – og når den er gennemført, kan du se frem til en uforglemmelig ferie Ulvshale.


Assistance?
Ring
+45 8724 1270 Åbningstider
Sitemap

© Sommerhussiden.dk v. Feline Holidays A/S - Højbovej 1F - 8600 Silkeborg - Danmark

Telefonnr.: +45 8724 1270 - E-mail: info@sommerhus-siden.dk - CVR nr.: 26347688


Registreret i Rejsegarantifonden under nr. 2137.