Vent venligst et øjeblik...
Udlejning af 48 sommerhuse Bogø med prisgaranti!

Lej sommerhus Bogø her!

Søgeformular - Find dit sommerhus Bogø

Oversigt sommerhuse Bogø

Sommerhus Bogø - Prisgaranti - 034-7002
Emne nr.: 034-7002
Indeholdende bl.a. Kabel TV/parabol
Sommerhus Bogø - Prisgaranti - 034-7003
Emne nr.: 034-7003
Indeholdende bl.a. Pejs/brændeovn, Kabel TV/parabol
Sommerhus Bogø - Prisgaranti - 160-G1225
Emne nr.: 160-G1225
Indeholdende bl.a. Pejs/brændeovn, Spabad, Opvaskemaskine, Internetadgang, Kabel TV/parabol, Tørretumbler, Vaskemaskine
Fra DKK 3.325,-

Sommerhus Bogø

Sommerhus på Bogø - Stort udvalg af sommerhuse på Bogø.

Sikker og meget brugervenlig online sommerhusudlejning. Find og book dit sommerhus Bogø hos Sommerhus-siden.dk, hvor udvalget er størst. Det et meget populært at holde ferie i et sommerhus Bogø. Med et feriehus Bogø kommer du til den dejlige ø, der er beliggende i Storstrømmen, midt imellem Sjælland, Møn og Falster. Netbaseret sommerhusudlejning Bogø betyder, at du nemt kan finde det helt rigtige feriehus Bogø.Bogø er ikke så stor, så uanset hvilket sommerhus Bogø du beslutter dig for, vil der ikke være langt fra dit sommerhus Bogø til stranden. På en varm sommerdag er det dejligt at komme ned til vandet, hvor klimaet er mere behageligt. Når du nyder livet på et håndklæde i det varme sand og kigger op på den blå himmel højt over dig, glemmer du lynhurtigt alt det stress og jag, der præger din fortravlede hverdag. På stranden er tiden din egen – og hvis det alligevel bliver for varmt, er det bare at tage sig en dukkert. Med et feriehus Bogø bestemmer du selv hvad din ferie skal handle om – og du kan frit vælge et feriehus Bogø blandt alle dem, der findes i kataloget.


Fra dit sommerhus Bogø er der ikke mange minutters gang til Nyby, hvorfra du kan tage færgen til Stubbekøbing. Sejlturen tager ikke så lang tid, og i Stubbekøbing finder du et sandt eldorado – hvis du vel at mærke kan lide motorcykler. Her findes nemlig et helt MC museum, der er baseret på den fantastiske samling af mere end 150 restaurerede motorcykler, som Erik Nielsen i 1976 forærede Stubbekøbing Kommune. Erik Nielsen havde en passion for motorcykler, og han istandsatte selv de mange cykler, der blandt andet er produceret i Danmark, Frankrig, Tyskland, Storbritannien og USA. Med et sommerhus Bogø får du nem adgang til den imponerende samling.

 

Sommerhuse Bogø


For børnefamilier er det dog mere interessant, at der kun er omkring 20 kilometer fra dit feriehus Bogø til Krokodille Zoo, der er beliggende i Eskilstrup på Falster. Fra dit feriehus Bogø går det meste af vejen dertil via Farøbroen og motorvejen, så køreturen fra dit sommerhus Bogø tager ikke mere end 20 minutter. Krokodille Zoo har Europas største samling af forskellige arter (19 af i alt 23), så her er virkelig noget at se på.Blandt de udstillede dyr er også flere skildpadder, øgler og kvælerslanger – herunder både gule og grønne anakondaer. Den grønne anakonda kan i sjældne tilfælde blive 8 meter lang – men den længste der findes i Eskilstrup, er godt 5 meter. Det er en spændende oplevelse for hele familien at se de imponerende tropiske rovdyr – og med et feriehus Bogø får du nem adgang til dem.


Online sommerhusudlejning har gjort det rigtig nemt at finde et feriehus Bogø til din ferie. Du behøver ikke længere at indsamle og gennemlæse stakkevis af kataloger, når du leder efter et sommerhus Bogø. I dag klarer computerne alt arbejdet med indsamling og sortering af informationer. Du kan når som helst gå på nettet og søge efter et sommerhus Bogø, for Sommerhus-siden.dk er åben 24 timer i døgnet, året rundt. Ved hjælp af menuen til højre kan du angive dine krav til de faciliteter, der skal være i dit feriehus Bogø – og herefter er det bare at klikke på ”Start søgning”.


Få sekunder senere har systemet fundet alle de sommerhuse Bogø, der matcher dine ønsker til dit sommerhus Bogø. Du kan i ro og mag gennemgå hvert enkelt sommerhus Bogø i detaljer, når det passer sammen med dine øvrige gøremål. Når du har udvalgt det feriehus Bogø, du synes bedst om, kan du booke dit feriehus Bogø direkte her fra siden. Bookingen er hurtigt klaret – og når den er på plads, kan du glæde dig til et uforglemmeligt ophold i et komfortabelt sommerhus Bogø.


Assistance?
Ring
+45 8724 1270 Åbningstider
Sitemap

© Sommerhussiden.dk v. Feline Holidays A/S - Højbovej 1F - 8600 Silkeborg - Danmark

Telefonnr.: +45 8724 1270 - E-mail: info@sommerhus-siden.dk - CVR nr.: 26347688


Registreret i Rejsegarantifonden under nr. 2137.