Vent venligst et øjeblik...

Lej sommerhus Karrebæksminde her!

Søgeformular - Find dit sommerhus Karrebæksminde

Oversigt sommerhuse Karrebæksminde

Sommerhus Karrebæksminde - Prisgaranti - 130-K50677
Emne nr.: 130-K50677
Indeholdende bl.a. Pejs/brændeovn, Opvaskemaskine, Kabel TV/parabol, Tørretumbler, Vaskemaskine
Sommerhus Karrebæksminde - Prisgaranti - 130-K50672
Emne nr.: 130-K50672
Indeholdende bl.a. Pejs/brændeovn, Opvaskemaskine, Kabel TV/parabol, Vaskemaskine
Sommerhus Karrebæksminde - Prisgaranti - 071-N159
Emne nr.: 071-N159
Indeholdende bl.a. Pejs/brændeovn, Kabel TV/parabol, Vaskemaskine

Sommerhus Karrebæksminde

Sommerhus i Karrebæksminde - Katalog med stort udvalg af sommerhuse i Karrebæksminde.


 

Nem og sikker online sommerhus udlejning. Find og book dit sommerhus i Karrebæksminde hos Sommerhus-siden.dk, hvor udvalget af sommerhuse i Karrebæksminde er størst. Når du vælger at tilbringe din ferie i et sommerhus i Karrebæksminde kommer du til et dejligt ferieområde på det sydlige Sjælland, godt 10 kilometer sydvest for Næstved. Ved hjælp af netbaseret sommerhus udlejning er det både hurtigt og enkelt at finde det ideelle sommerhus i Karrebæksminde til din ferie.

 

 

Golfspillere kan glæde sig over, at det ikke tager mange minutter at køre fra de forskellige sommerhuse i Karrebæksminde til Næstved Ny Golfklub. Klubben råder over en spændende 18-hullers bane, der er anlagt ved bunden af Karrebæk Fjord. På denne bane skal du ikke alene forsøge at slå bolden uden om træer, buske og sandbunkers – du skal også tage dig i agt for de vandhazards, der er på de fleste af hullerne. Moderne sommerhus udlejning gør det nemt at navigere mellem de forskellige sommerhuse i Karrebæksminde.

 

Hertil kommer niveauforskelle og den betagende udsigt over fjorden, der godt kan virke distraherende. Det samme gælde vindforholdene, der sagtens kan ændre karakteren for de huller, der er tættest på fjorden. Du kan med andre ord se frem til mange timers underholdende og spændende golfspil – og det bedste ved det hele er, at banen kun ligger få kilometer fra dit sommerhus i Karrebæksminde. Online sommerhus udlejning betyder, at du både kan finde og booke dit sommerhus i Karrebæksminde direkte her fra siden.

 

Sommerhuse Karrebæksminde

Det tager kun få minutter at gå ned til stranden fra dit sommerhus i Karrebæksminde. Derfor er der også mange, der vælger at holde bade ferie. På en varm sommerdag er det en ren befrielse at komme ned til havet, hvor klimaet er mere behageligt. Her kan du nyde livet på et håndklæde i det varme sand, og glemme alt om din fortravlede og hektiske hverdag. Over dig er himlen blå, og foran dig kan du nyde synet af det glitrende spil, solens stråler skaber i havets overflade. Du kan frit vælge et sommerhus i Karrebæksminde blandt alle de sommerhuse i Karrebæksminde, der findes i kataloget.

 

Under dit ophold i dit sommerhus i Karrebæksminde bør du afsætte en halv dag til at opleve museet ved Vikingeborgen Trelleborg, der er beliggende vest for Slagelse. Køretiden fra dit sommerhus i Karrebæksminde er cirka 45 minutter. Her er der opført en kopi af et vikingernes langhuse, og om sommeren danner borgen rammen om en lang række spændende aktiviteter. På denne tid af året kan du for eksempel besøge smeden, gå på markedet, skyde med bue og pil, se hesteopvisninger og meget mere. Her venter der nogle spændende timer for hele familien.

 

I dag, hvor sommerhus udlejning hovedsageligt foregår på nettet, er det ingen sag at finde det helt rigtige sommerhus i Karrebæksminde til din ferie. Du kan når som helst gå på nettet og søge efter sommerhuse i Karrebæksminde, for Sommerhus-siden.dk er altid åben. Ved hjælp af menuen til højre kan du angive dine ønsker til dit sommerhus i Karrebæksminde – og herefter er det er bare at klikke på ”Start søgning”.

 

Få sekunder senere har systemet fundet alle de sommerhuse i Karrebæksminde, der matcher dine ønsker til dit sommerhus i Karrebæksminde. Du kan se nærmere på billederne og beskrivelserne af hvert enkelt sommerhus i Karrebæksminde, når du har tid. Når du har bestemt dig for det sommerhus i Karrebæksminde, der skal danne rammen om din ferie, kan du med det samme booke dit foretrukne sommerhus i Karrebæksminde.


Assistance?
Ring
+45 8724 1270 Åbningstider
Sitemap

© Sommerhussiden.dk v. Feline Holidays A/S - Højbovej 1F - 8600 Silkeborg - Danmark

Telefonnr.: +45 8724 1270 - E-mail: info@sommerhus-siden.dk - CVR nr.: 26347688


Registreret i Rejsegarantifonden under nr. 2137.