Vent venligst et øjeblik...

Lej sommerhus Enø her!

Søgeformular - Find dit sommerhus Enø

Oversigt sommerhuse Enø

Sommerhus Enø - Prisgaranti - 071-N105
Emne nr.: 071-N105
Indeholdende bl.a. Kabel TV/parabol, Vaskemaskine
Sommerhus Enø - Prisgaranti - 071-N251
Emne nr.: 071-N251
Indeholdende bl.a. Opvaskemaskine, Internetadgang
Sommerhus Enø - Prisgaranti - 071-N176
Emne nr.: 071-N176
Indeholdende bl.a. Pejs/brændeovn, Kabel TV/parabol

Sommerhus Enø

Sommerhus på Enø - Online katalog med stort udvalg af sommerhuse på Enø.

Sikker og meget brugervenlig online sommerhusudlejning Enø. Book dit sommerhus Enø hos Sommerhus-siden.dk, hvor du finder det største udvalg af sommerhuse Enø. Det er meget populært at holde ferie i et af de dejlige sommerhuse Enø, der er beliggende mellem Karrebæk Fjord og Karrebæksminde Bugt. Der er omkring 10 kilometer fra dit sommerhus Enø til Næstved, der findes nordøst for de mange sommerhuse Enø. Netbaseret sommerhusudlejning Enø betyder, at du nemt kan finde det ideelle sommerhus Enø til din ferie.Med alt det vand der omgiver de forskellige sommerhuse Enø, er der ikke mange minutters gang fra dit sommerhus Enø til stranden. Af samme grund er der mange, der benytter sig af opholdet i et sommerhus Enø, til at holde badeferie. På en rigtig varm sommerdag er der intet, der kan måle sig med en tur til stranden. Her kan du slappe af og nyde livet på et håndkæde i sandet, mens dine glade børn leger og sopper i vandkanten, få meter væk. Online sommerhusudlejning har gjort det nemmere end nogen sinde før at finde det helt rigtige sommerhus Enø. Du kan frit vælge et sommerhus Enø blandt alle de sommerhuse Enø, der findes i kataloget.


Det tager omtrent 20 minutter at køre fra dit sommerhus Enø til landsbyen Holme-Olstrup, der ligger nogle kilometer øst for Næstved. Her finder du en af Danmarks mest populære attraktioner, den store forlystelsespark BonBon-Land. Et væld af aktiviteter og forlystelser, der omfatter alt lige fra søløveshow og børneteater til den lynhurtige (og halsbrækkende!) rutsjebane Vild-Svinet, sørger for mange timers underholdning. Der findes mange sommerhuse Enø, og med moderne sommerhusudlejning Enø er det nemt at navigere frem til netop dét sommerhus Enø, du synes bedst om.

 

Sommerhuse Enø


Der er simpelthen noget for enhver smag, i BonBon-Land så der er bestemt ingen der får tid til at kede sig. Tiden flyver bare af sted mens I hygger jer i forlystelsesparken, så du kan roligt afsætte en hel dag til at komme igennem den. Mange af forlystelserne, som for eksempel ”Mågeklatterne” og ”Hundeprutte-rutsjebanen” er opkaldt efter de produkter, slikfabrikken BonBon igennem tiden har lanceret med stor succes. Med et sommerhus Enø får du nem adgang til den spændende park – og der er frit valg mellem alle de sommerhuse Enø, der findes her på siden.Mens du opholder dig i dit sommerhus Enø, bør du afsætte nogle timer til at køre de cirka 65 kilometer, der er fra dit sommerhus Enø til Eskilstrup på Falster. Her findes nemlig Krokodille Zoo, der har Europas største samling af krokodiller. Der findes i dag 23 forskellige arter af de imponerende rovdyr. Du kan se 19 af dem på Falster – herunder nilkrokodiller og saltvandskrokodiller, der kan blive mange meter lange.


I Krokodille Zoo kan du desuden se eksemplarer af en af de største slanger i verden, den grønne anakonda. De bomstærke kvælerslanger kan blive op til 8 meter lange, men dem der findes på Falster er nu ”kun” omkring 5 meter. Når du betragter de store slanger forstår du med det samme, hvorfor de kan nedlægge stort set alle former for bytte. I naturen er det oven i købet ikke usædvanligt, at grønne anakondaer kvæler og fortærer mindre artsfæller.


I dag, hvor sommerhusudlejning Enø foregår over internettet, er det både hurtigt og nemt at finde et passende sommerhus Enø til din ferie. Med denne form for sommerhusudlejning Enø slipper du for at indsamle og gennemlæse stakkevis af kataloger for at finde et sommerhus Enø. I stedet kan du når som helst gå på nettet og søge efter et sommerhus Enø. Ved hjælp af menuen til højre kan du angive dine ønsker til de faciliteter, der skal være i dit sommerhus Enø.


Det eneste der skal til, for at systemet kan finde alle de sommerhuse Enø, der matcher dine ønsker til dit sommerhus Enø, er nogle få klik med musen. Du kan i ro og mag gennemgå billeder og beskrivelser af hvert enkelt sommerhus Enø når det passer dig, for Sommerhus-siden.dk er åben 24 timer i døgnet, året rundt. Når du har bestemt dig for det sommerhus Enø du synes bedst om, kan du booke dit sommerhus Enø direkte her fra siden. Online booking af dit sommerhus Enø er nemlig yderligere en af de fordele, netbaseret sommerhusudlejning Enø byder på.

 


Assistance?
Ring
+45 8724 1270 Åbningstider
Sitemap

© Sommerhussiden.dk v. Feline Holidays A/S - Højbovej 1F - 8600 Silkeborg - Danmark

Telefonnr.: +45 8724 1270 - E-mail: info@sommerhus-siden.dk - CVR nr.: 26347688


Registreret i Rejsegarantifonden under nr. 2137.