Vent venligst et øjeblik...

Lej sommerhus Roneklint her!

Søgeformular - Find dit sommerhus Roneklint

Oversigt sommerhuse Roneklint

Sommerhus Roneklint - Prisgaranti - 160-G1062
Emne nr.: 160-G1062
Indeholdende bl.a. Pejs/brændeovn, Kabel TV/parabol, Vaskemaskine
Fra DKK 1.990,-
Sommerhus Roneklint - Prisgaranti - 090-33991
Emne nr.: 090-33991
Indeholdende bl.a. Pejs/brændeovn, Opvaskemaskine, Vaskemaskine
Fra DKK 3.380,-
Sommerhus Roneklint - Prisgaranti - 073-FA011
Emne nr.: 073-FA011
Indeholdende bl.a. Kabel TV/parabol

Sommerhus Roneklint

Sommerhus ved Roneklint - Katalog med stort udvalg af sommerhuse Roneklint.


Nem og sikker online sommerhusudlejning. Book dit sommerhus Roneklint hos Sommerhus-siden.dk, hvor udvalget er størst. Det er populært at tage på ferie Roneklint i et sommerhus Roneklint. Med et sommerhus Roneklint kommer du til en dejlig plet af Danmark, imellem Præstø og Bønsvig. Et sommerhus Roneklint giver dig alle muligheder for selv at afgøre, hvilket indhold din ferie Roneklint skal have. Der findes en lang række sommerhuse Roneklint, så det er ingen sag at finde et passende sommerhus Roneklint til din ferie Roneklint.


Uanset hvilket sommerhus Roneklint du beslutter dig for, vil der ikke være mange minutters gang fra dit sommerhus Roneklint til havet. De forskellige sommerhuse Roneklint er således beliggende ved de pragtfulde sandstrande, der findes i det sydvestlige hjørne af Fakse Bugt. Der er da også mange, der benytter sig af opholdet i et sommerhus Roneklint til at holde bade ferie Roneklint. På en varm sommerdag er der ikke noget bedre end en tur til stranden, hvor klimaet er mere behageligt. Her kan du nyde livet på et håndklæde i det varme sand – og hvis det alligevel bliver for varmt, er det bare at tage sig en dukkert. Du kan frit vælge et sommerhus Roneklint blandt de sommerhuse Roneklint, siden her giver adgang til.


Fra de forskellige sommerhuse Roneklint er der kun lidt over en halv times kørsel til en af de største attraktioner på det sydlige Sjælland. Det drejer sig om forlystelsesparken BonBon-Land, hvor der venter masser af underholdning for hele familien. Hvis du er til fart, spænding og nervepirrende action, er du kommet til det helt rigtige sted. Prøv for eksempel en tur i det 35 meter høje Cobra-Tårn – og nyd udsigten så længe det varer. Efter et øjeblik på toppen ryger du nemlig hele vejen tilbage igen, uden bremser! Med et sommerhus Roneklint får du nem adgang til den spændende park.

Sommerhuse Roneklint


Foruden Cobra-Tårnet byder den 500 meter lange rutsjebane Vild-Svinet på masser af fart og nervepirrende spænding. Her bliver du trukket højt op over jorden, hvorefter du suser igennem loops, der i bogstaveligste forstand vender op og ned på dig. Der er virkelig gang i den her – men heldigvis findes der også mange forlystelser, der er af mere fredelig karakter. Hvad enten du foretrækker det ene eller det andet, er der lagt op til en uforglemmelig dag for hele familien, når du besøger BonBon-Land. I har med garanti haft en dejlig dag, når I vender tilbage til jeres sommerhus Roneklint.


Der er ikke mere end 25 kilometer fra dit sommerhus Roneklint til Vordingborg, der er beliggende ved Storstrømmen. I midten af 1300-tallet blev her opført et kongeligt slot, der imidlertid siden hen er blevet reduceret til ruiner. Den eneste intakte bygning der endnu står, er det 26 meter høje Gåsetårn, som du ganske enkelt må opleve, når du besøger Vordingborg. Det er hyggeligt at gå en tur i byen – ikke mindst på den tid af året (juli), hvor den danner rammen om Vordingborg Festuge. Med et sommerhus Roneklint tager det ikke længe at køre til byen, der er en spændende blanding af gammelt og nyt.


Netbaseret sommerhusudlejning har gjort det nemmere end nogen sinde før at arrangere din ferie Roneklint i et sommerhus Roneklint. Med denne form for sommerhusudlejning er det ikke nødvendigt at indsamle og gennemlæse stakkevis af kataloger, når du gerne vil finde et sommerhus Roneklint til din ferie Roneklint. I stedet kan du når som helst gå på nettet og søge efter sommerhuse Roneklint; Sommerhus-siden.dk er nemlig altid åben. Ved hjælp af menuen til højre kan du angive dine ønsker til de faciliteter m.v., der skal være i dit sommerhus Roneklint – og herefter er det bare at klikke på ”Start søgning”.


Kort efter har systemet dannet en oversigt over alle de sommerhuse Roneklint, der opfylder dine krav til dit sommerhus Roneklint. Du kan i ro og mag gennemgå billeder og beskrivelser af hvert enkelt sommerhus Roneklint, når du har tid. Når du har udvalgt det sommerhus Roneklint, der skal danne rammen om din ferie Roneklint, kan du booke det direkte her fra siden. Bookingen er hurtigt klaret – og når den er på plads, kan du se frem til en uforglemmelig ferie Roneklint.


Assistance?
Ring
+45 8724 1270 Åbningstider
Sitemap

© Sommerhussiden.dk v. Feline Holidays A/S - Højbovej 1F - 8600 Silkeborg - Danmark

Telefonnr.: +45 8724 1270 - E-mail: info@sommerhus-siden.dk - CVR nr.: 26347688


Registreret i Rejsegarantifonden under nr. 2137.