Vent venligst et øjeblik...

Lej sommerhus Præstø her!

Søgeformular - Find dit sommerhus Præstø

Oversigt sommerhuse Præstø

Sommerhus Præstø - Prisgaranti - 090-38641
Emne nr.: 090-38641
Indeholdende bl.a. Pejs/brændeovn, Kabel TV/parabol, Tørretumbler, Vaskemaskine
Sommerhus Præstø - Prisgaranti - 160-G1110
Emne nr.: 160-G1110
Indeholdende bl.a. Pejs/brændeovn, Spabad, Opvaskemaskine, Kabel TV/parabol, Vaskemaskine
Fra DKK 2.395,-
Sommerhus Præstø - Prisgaranti - 090-34752
Emne nr.: 090-34752
Indeholdende bl.a. Pejs/brændeovn, Spabad, Opvaskemaskine, Kabel TV/parabol, Tørretumbler, Vaskemaskine
Fra DKK 2.165,-

Sommerhus Præstø


Sommerhus ved Præstø - Katalog med stort udvalg af sommerhuse ved Præstø.

Sikker og meget brugervenlig udlejning af sommerhuse Præstø til din ferie Præstø. Book et sommerhus Præstø til din ferie Præstø hos Sommerhus-siden.dk, hvor udvalget af sommerhuse Præstø er størst. Det er meget populært at tage på ferie Præstø, der er smukt beliggende ved den sydlige ende af Præstø Fjord. 

Når du tager på ferie Præstø i et af de mange sommerhuse Præstø åbner der sig en hel verden af gode ferieoplevelser – og du kan frit vælge netop det sommerhus Præstø, du synes bedst om. Der findes mange sommerhuse Præstø, så det er ingen sag at finde det helt rigtige sommerhus Præstø til din ferie Præstø. Netbaseret udlejning af sommerhuse Præstø gør det nemt at danne sig et overblik over de forskellige sommerhuse Præstø.Fra de forskellige sommerhuse Præstø er der kun få kilometer til de dejlige sandstrande, der findes ved ferieområderne Roneklint og Bønsvig. Derfor kan du godt bruge dit sommerhus Præstø som udgangspunkt for bade ferie Præstø. Afstanden fra dit sommerhus Præstø til vandet betyder dog, at du ikke bare kan gå ned til stranden, når du får lyst til det. Til gengæld giver en ferie Præstø i et af de dejlige sommerhuse Præstø mange andre muligheder for en spændende ferie Præstø – og du kan vælge et hvilket som helst sommerhus Præstø til din ferie Præstø.


Med et sommerhus Præstø kommer du til at bo ganske tæt ved herregården Nysø, hvor den store danske skulptør Bertel Thorvaldsen (1770-1844) tilbragte meget tid efter sin hjemkomst til Danmark. Thorvaldsen levede hovedparten af sit liv i Italien, hvor han slog sit navn fast i hele Europa, som en af de bedste skulptører inden for nyklassicismen. Denne stilart fokuserede på de mesterværker, der blev skabt i antikkens Grækenland og Italien. Der findes mange sommerhuse Præstø, så du kan nemt finde et passende sommerhus til din ferie Præstø.Gamle mestre som Praxiteles og Phidias, der levede i det 4. og 5. århundrede før vor tidsregning, var blandt forbillederne inden for nyklassicismen. Praxiteles er især kendt for sin meget fine statue af Hermes med Dionysios, der er lavet af den reneste, hvide marmor fra Paros. Statuen blev fundet på Peloponnes i 1877. En del af Thorvaldsens værker i marmor er i dag udstillet i København, men Thorvaldsen Samlingen i Nysø omfatter mange tegninger og skitser i ler, som ikke findes andre steder. Uanset hvilket sommerhus Præstø du beslutter dig for, vil der ikke være langt fra dit sommerhus Præstø til denne spændende samling. (Samlingen er åben fra maj til september).

 

Sommerhuse Præstø


For børnefamilier er det dog mere interessant, at der kun er en halv times kørsel fra dit sommerhus Præstø til den meget populære forlystelsespark BonBon-Land, der er beliggende i Holme-Olstrup. Her er der masser af aktiviteter og forlystelser for hele familien – lige fra hoppepuder og guldgraveri til den halsbrækkende rutsjebane Vild-Svinet, der er flere hundrede meter lang. Tiden flyver af sted mens I hygger jer i BonBon-Land, så du kan roligt afsætte en hel dag af din ferie Præstø til besøget her. Online udlejning af sommerhuse Præstø gør det let at finde et sommerhus Præstø til din ferie Præstø.

Netbaseret udlejning af sommerhuse Præstø betyder, at det aldrig har været nemmere at arrangere din ferie Præstø i et sommerhus Præstø. Du kan når som helst gå på nettet og søge efter sommerhuse Præstø til din ferie Præstø, for Sommerhus-siden.dk er åben 24 timer i døgnet, året rundt. 

Ved hjælp af menuen til højre kan du nemt angive dine ønsker til dit sommerhus Præstø – og herefter er det blot at klikke på ”Start søgning”. Få sekunder senere har systemet dannet en oversigt over alle de sommerhuse Præstø, der matcher dine ønsker til dit sommerhus Præstø. Netbaseret udlejning af sommerhuse Præstø betyder, at du kan gennemgå hvert enkelt sommerhus Præstø, når du har tid. 

Når du har udvalgt det sommerhus Præstø, du helst vil tilbringe din ferie Præstø i, kan du booke det direkte her fra siden. Online booking af sommerhuse Præstø er nemlig yderligere en af de fordele, online udlejning af sommerhuse Præstø byder på. Uanset hvilket af de mange sommerhuse Præstø du beslutter dig for, åbner dit ophold i et sommerhus Præstø en hel verden af spændende ferieoplevelser.

 

 


Assistance?
Ring
+45 8724 1270 Åbningstider
Sitemap

© Sommerhussiden.dk v. Feline Holidays A/S - Højbovej 1F - 8600 Silkeborg - Danmark

Telefonnr.: +45 8724 1270 - E-mail: info@sommerhus-siden.dk - CVR nr.: 26347688


Registreret i Rejsegarantifonden under nr. 2137.